VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domSpalnicaKomode in predalnikiSiva in orehov lesena kredenca z notranjo osvetlitvijo

Siva in orehov lesena kredenca z notranjo osvetlitvijo

ID: 20841383
-55 %
2.444,00 €
1.086,00 €
Prihranek  1.358,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 4.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ANGEL CERDA
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sodobno oblikovana kredenca s sivo leseno strukturo iz MDF in originalnimi lesenimi nogami v barvi oreha. Notranja osvetlitev te kredence vam bo omogočila ustvarjanje toplega in sproščenega vzdušja, hkrati pa vam bo ponudila boljši pogled na notranjost pohištva.

 

Orehova kredenca iz sivega lesa z notranjo osvetlitvijo model 3241 Angel Cerdá S.L. Sodobno oblikovana kredenca s sivo strukturo iz lesa MDF in originalnimi lesenimi nogami v barvi oreha. Notranja osvetlitev te kredence vam bo omogočila ustvarjanje toplega in sproščenega vzdušja, hkrati pa bo omogočila boljši pregled nad notranjostjo pohištva. Ima velik prostor za shranjevanje s štirimi vrati s sistemom za odpiranje in zapiranje s potiskanjem in vlečenjem. Dimenzije izdelka: 180 x 41 x 75 cm. - Zaradi lakirane površine je ta kredenca idealna za ustvarjanje okolja z značajem in osebnostjo, pri tem pa ne pušča ob strani najbolj funkcionalnega in praktičnega dela za vsakodnevno uporabo. - Zaradi trdne konstrukcije z lesenimi nogami v barvi oreha je odlična izbira, če iščete oblikovno in trpežno pohištvo za svoj dom. - Njegova oblika z ravnimi linijami bo v vsak prostor vnesla vzdušje miru in topline. - Zaradi odstranljivih in po višini nastavljivih steklenih polic boste lahko uživali v velikem prostoru za shranjevanje posode ali namiznega pribora. - Praktičen in funkcionalen, saj boste zaradi njegovega prostora za shranjevanje lahko imeli vse na svojem mestu, kar bo odpravilo vizualni hrup v vaši dnevni sobi ali jedilnici. - Zaradi svoje zasnove vrat z dvema izvirnima odprtinama iz kaljenega stekla na sprednji strani in notranje led osvetlitve je edinstven, vsestranski in prilagodljiv pomožni kos pohištva za različne prostore v vašem domu.
Tehnične podrobnosti
Barva
siva
Višina [cm]
75
Globina [cm]
41
Širina [cm]
180
Cached: Sun, 12 May 2024 15:42:46 GMT