Išči

Slušalke OneOdio A71 rjave

ID: 20655427
60,68 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Slušalke OneOdio A71 rjave

 

Slušalke Oneodio A71 Brown

Ali poslušate glasbo ure in ure in cenite udobje? Slušalke Oneodio A71 bodo kot nalašč za vas! Izdelek odlikuje premišljen dizajn, prav vsaka podrobnost pa vam bo zagotovila občutek udobja na najvišji ravni. Nastavljiv naglavni trak, vrtljive in neverjetno mehke ušesne školjke ter možnost zlaganja – to je le začetek prednosti. Slušalke uporabljajo 40-milimetrske gonilnike iz neodima, ki zagotavljajo odlično kakovost zvoka. Z A71 boste uživali v kristalno čistih visokih tonih in globokih nizkih tonih. Priložena boste našli 2 kabla, ki vam bosta omogočila povezavo slušalk s skoraj vsakim glasbenim virom, če pa imate raje brezžične rešitve, uporabite tehnologijo Bluetooth!

Odličen zvok

Slušalke OneOdio A71 zagotavljajo visokokakovosten zvok, zahvaljujoč uporabi 40-milimetrskih gonilnikov iz neodima. Kaj to pomeni? Širok frekvenčni odziv, s katerim boste slišali visoke tone, čiste kot solza, pa tudi neverjetno gibljive nizke tone, ki jih boste občutili v želodcu. Zaradi vsega tega so slušalke primerne ne samo za vsakodnevno poslušanje glasbe, ampak tudi za studijsko delo ali DJ nastop v živo!

Premišljen dizajn

Slušalke Oneodio A71 vam bodo zagotovile ure udobja, zahvaljujoč premišljenemu dizajnu pa vam bodo ukradle srce! Z nastavljivim naglavnim trakom jih enostavno prilagodite svojim potrebam, zahvaljujoč vrtljivim ušesnim čašicam pa lahko hitro in učinkovito odkrijete svoje uho, ko ga potrebujete. Tako naglavni trak kot ušesne školjke so prekrite z izjemno prijetnim in mehkim materialom, tako da tudi celodnevna uporaba ne bo povzročala nelagodja.

Priloženi praktični kabli

V kompletu boste našli dva kabla, ki vam bosta olajšala uporabo slušalk. Zvočni kabel s 3,5 mm priključkom vam omogoča priročno uporabo na primer s telefonom ali tablico, zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu pa lahko opravljate glasovne klice, ne da bi morali izvleči telefon. Kabel 6,5 mm do 3,5 mm vam bo omogočil povezavo slušalk na primer z ojačevalnikom.

Vključeno

  • Oneodio A71 slušalke x 1
  • Mini Jack 3,5 mm kabel x 1
  • 3,5 mm do 6,5 mm kabel x 1
  • Torba za shranjevanje 1
  • Uporabniški priročnik x 1
Proizvajalec OneOdio
Model A71
barva rjav
Pretvorniki 40 mm neodim
Tehnologija Bluetooth ja
Nastavljiv naglavni trak ja
Premične ušesne školjke ja
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
rjava
Način nošenja slušalk
naglavne
Vgrajen mikrofon
ne
Garancija v letih
1
Cached: Thu, 02 May 2024 04:30:27 GMT