Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeSlušalke OneOdio Fusion A70 roza

Slušalke OneOdio Fusion A70 roza

ID: 20655449
65,15 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 76.88 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Slušalke OneOdio Fusion A70 roza

 

Slušalke Oneodio Fusion A70 Pink

Snemate poddaje in iščete opremo, ki bi vam pri tem pomagala? Ali ga hkrati želite uporabljati tudi za vsakodnevno poslušanje glasbe? OneOdio slušalke so oprema za vas! Nanje lahko povežete enako telefone, iPade, prenosnike, pa tudi električne kitare, AMP-je ali avdio vmesnike. Se želite znebiti zamotanih kablov? Zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth 5.2 bo ta težava izginila! Poleg tega bo uporaba slušalk OneOdio bolj udobna, zahvaljujoč posebnemu dizajnu.

Različne možnosti povezovanja

Zahvaljujoč OneOdio slušalkam boste lahko poslušali glasbo natanko tako, kot želite. Kabel s konico od 3,5 mm do 6,35 mm vam bo omogočil povezovanje različne opreme, vključno s tabličnim telefonom, iPadom, električno kitaro, AMP in avdio vmesniki. Poleg tega bosta lahko dve osebi, zahvaljujoč posebni tehnologiji, poslušali isto pesem, hkrati, na dveh različnih napravah. Se želite odpovedati kablom? Z OneOdio je to mogoče, saj so te slušalke opremljene s tehnologijo Bluetooth 5.2 za priročno brezžično povezavo.

Dolg delovni čas

Dolge ure delate na snemanjih podcastov? Ni vam treba več nervozno pogledovati na čas, saj vam žična povezava omogoča delo brez omejitev! Ali imate raje brezžično povezavo? Tudi tukaj vam ni treba skrbeti, saj 950 mAh Li-ion baterija zdrži kar 50 ur. Od danes naprej vas nič več ne bo omejevalo!

Visoka kvaliteta

Uživajte v odličnem zvoku ne glede na povezavo, zahvaljujoč slušalkam OneOdio A70! Nič več vam ni treba skrbeti, da bi vašo glasbo prekinil izpadli kabel, saj ga boste z enim samim gibom zaklenili v slušalke. Še več, opremo lahko udobno upravljate z gumbi na eni izmed slušalk. Tehnologija za odpravljanje šumov, s katero so opremljene slušalke, vam bo omogočila udobno telefoniranje. Od danes bo vaš sogovornik vedno slišal, kaj ste rekli.

Funkcionalnost

Slušalke A70 niso samo funkcionalna in zanesljiva oprema, temveč tudi polna udobja. Oprema bo udobna za nošenje z nastavljivim naglavnim trakom in mehkimi ušesnimi čašicami. Poleg tega ga lahko priročno zložite in pospravite v torbico, v kateri boste tudi varno prenašali slušalke.

Vključeno

  • A70 slušalke
  • 6,35 mm do 3,5 mm kabel x 1
  • 3,5 mm avdio kabel x 1
  • USB kabel za polnjenje
  • Navodila za uporabo
  • Mošnjiček
Producent OneOdio
Model A70
Povezljivost Avdio kabel 3,5 mm / 6,35 mm, Bluetooth 5.2
Čas brezžičnega delovanja Do 50 ur
Baterija Li-ion, 950 mAh
barva Roza
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
telefon
Barva
roza
Način nošenja slušalk
naglavne
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Thu, 02 May 2024 07:25:13 GMT