VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Slušalke OneOdio Pro30

ID: 20636354
71,30 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 28.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Slušalke OneOdio Pro30

 

Oneodio Pro30 slušalke

Oneodio Pro30 so idealne slušalke za DJ-je in vse, ki se profesionalno ukvarjajo z glasbo. Dvojni 50 mm dinamični gonilniki skrbijo za visokokakovosten zvok z močnimi basi. Udobna zasnova slušalk in mehki ušesni nastavki vam bodo zagotovili udobje med dolgotrajno uporabo. Uporabljajo tehnologijo Shareport in izstopajo po široki združljivosti zahvaljujoč 3,5 mm in 6,35 mm konektorjem.

Kristalno čist zvok

Poslušajte svojo glasbo. Slušalke Pro30 imajo dvojne 50 mm dinamične gonilnike za visoko kakovost zvoka. Tako lahko uživate v kristalno čistem zvoku z bogatimi podrobnostmi ter globokem basu. Zdaj lahko na novo odkrijete svoje najljubše pesmi.

Več možnosti

Predvajajte glasbo iz pametnega telefona in poslušajte skupaj s prijatelji na slušalkah! Slušalke uporabljajo tehnologijo Shareport, ki vam omogoča, da svojo glasbo delite z drugimi brez potrebe po dodatnih razdelilnikih. Preprosto uporabite eno od vrat na slušalkah, da povežete slušalke s kablom, ki ga boste našli. Preverite, kako enostavno je!

Široka združljivost

Ni vam več treba skrbeti za težave z združljivostjo! Slušalke so opremljene s 3,5 mm in 6,35 mm vhodom, tako da jih lahko preprosto povežete z večino priljubljenih naprav. Enostavno jih lahko povežete s tablicami, pametnimi telefoni, prenosniki, konzolami PS/Xbox, pa tudi z električnimi kitarami in klaviaturami. Še več, nanje lahko poljubno povežete 2 napravi hkrati.

Z mislijo na udobje

Poslušajte svoje najljubše melodije, kolikor dolgo želite, ne da bi vas skrbelo nelagodje. Pro30 ima ušesne školjke iz mehkega beljakovinskega usnja in spominske pene, ki se popolnoma prilagodijo obliki vaših ušes, hkrati pa zagotavljajo najvišjo raven udobja in izolacije hrupa. Omembe vreden je tudi eleganten dizajn slušalk, ki bo zagotovo pritegnil marsikaterega glasbenega navdušenca.

Vključeno

  • slušalke
  • 3,5 mm jack avdio kabel
  • 6,35 mm / 3,5 mm kabel
  • torba iz blaga
  • navodila za uporabo
Proizvajalec Oneodio
Model Pro30
barva Srebrna
Pretvorniki 50 mm
Impedanca 32 Ω
Občutljivost 110 dB ± 3 dB
Frekvenčni odziv 20Hz-20000Hz
Nazivna moč 30 mW
Konektorji 3,5 mm / 6,35 mm
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
rjava
Način nošenja slušalk
naglavne
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 20 May 2024 12:05:04 GMT