Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeSlušalke Soundpeats TrueAir 2 (črne)

Slušalke Soundpeats TrueAir 2 (črne)

ID: 20773811
46,59 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Slušalke Soundpeats TrueAir 2 (črne)

 

Slušalke TWS TrueAir 2 SoundPeats

Obnovite čarobnost glasbe in poslušajte še nevidene poudarke s True Air 2. Te brezžične slušalke imajo najnovejši nabor čipov Qualcomm in uporabno funkcijo Bluetooth za najboljšo kakovost in udobje pri vsakodnevni uporabi. Dvojni mikrofon in odpravljanje šumov zagotavljata, da vaši sogovorniki odlično slišijo vsako besedo, brez motenj. Povežite se s svojim pametnim telefonom v trenutku in uživajte v izjemno dolgi in učinkoviti izkušnji s slušalkami.

Hitra in stabilna povezava

Pozabite na morebitne prekinitve signala, saj uporaba najnovejše generacije modula Qualcomm in Bluetooth različice 5.2 omogočata bliskovito hitro seznanjanje med slušalkami in združljivimi napravami. Še več, inovativna tehnologija TrueWireless Mirroring je odgovorna za učinkovito zmanjšanje porabe energije ter zagotavlja neodvisno in varno povezavo.

Kristalno čist zvok

Kodeka AAC in Qualcomm aptX™ zagotavljata jasen in oster brezžični zvok na vseh napravah iPhone in Android. TrueAir 2 ima tudi nizko zakasnitev, kar zagotavlja visokokakovosten zvok brez popačenj. Zagotovite nepozabno doživetje in uživajte v svojih najljubših pesmih in bogato podrobnem zvoku.

Nemoteno komuniciranje

Sodobne slušalke vam omogočajo, da se pogovarjate po telefonu tudi med vožnjo domov na polnem avtobusu. Vgrajeni dvojni mikrofon uporablja sistem CVC, ki zmanjšuje moteče zvoke. S to rešitvijo ste lahko prepričani, da bodo ostali vaši sogovorniki jasno in dobro slišali vaš glas. Zagotovite si neomejeno svobodo klicanja v kateri koli situaciji.

Vzdržljiva baterija

TrueAir 2 ponuja do 5 ur neprekinjenega predvajanja glasbe z enim polnim polnjenjem. Poleg tega priložena polnilna torbica ta čas podaljša za do 20 dodatnih ur in vam omogoča, da slušalke vzamete s seboj skoraj povsod. Poskrbite, da bo vaša redna uporaba dodatka precej lažja z zmožnostjo brezžičnega polnjenja.

Stil in ergonomska oblika

Kompaktna velikost v kombinaciji z majhno težo je uspešna kombinacija, ki zagotovo ne bo povzročala težav pri transportu in ne bo zavzela veliko prostora v vašem nahrbtniku ali torbici. Dobro premišljena zasnova TrueAir 2 se lahko prilagodi različnim oblikam ušes, ne da bi povzročala nelagodje. Izbirajte med tremi razpoložljivimi barvnimi možnostmi in dvignite svoj standard z udobnimi slušalkami Soundpeats.

V škatli

  • Slušalke
  • USB-C kabel za polnjenje
  • Polnilna torbica
  • Navodila za uporabo
Znamka Soundpeats
Model TrueAir 2
Ocena vodotesnosti IPX4
Bluetooth različica 5.2
Podprt Bluetooth kodek SBC, APTX
Brezžični doseg Do 10 m
Profili HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Kapaciteta baterije 300 mAh (ohišje)
Kapaciteta baterije 30*2 mAh ( slušalke )
Čas polnjenja Približno 2 h
Igralni čas Približno 25 h
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 30 Apr 2024 20:45:34 GMT