Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeSlušalke TWS BlitzWolf AirAux AA-UM13, Bluetooth 5.1, IPX4, ENC

Slušalke TWS BlitzWolf AirAux AA-UM13, Bluetooth 5.1, IPX4, ENC

ID: 20970441
32,03 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Slušalke TWS BlitzWolf AirAux AA-UM13, Bluetooth 5.1, IPX4, ENC

 

Slušalke TWS Blitzwolf AirAux AA-UM13

Iščete vsestranske TWS slušalke, s katerimi boste lahko udobno poslušali glasbo in se pogovarjali po telefonu? Blitzwolf AA-UM13 bo odlična izbira! Opremljeni so z velikimi 13 mm gonilniki, zato zagotavljajo kakovosten zvok, ponujajo pa tudi presenetljivo dolg čas delovanja. Povezljivost Bluetooth 5.1 vam omogoča zanesljiv prenos signala, ergonomska oblika pa zagotavlja udobje.

Zvok na najvišji ravni

Odkrijte svoje najljubše pesmi v novi in boljši kakovosti. Slušalke AA-UM13 so opremljene z dinamičnimi 13 mm gonilniki, ki zagotavljajo jasen, s podrobnostmi nasičen zvok in globoke, močne nizke tone. Tako se lahko počutite kot na koncertu, kjerkoli že ste!

Popoln za pogovore

Govorite po telefonu, kjer in kadar želite. Natrpan avtobus, supermarket ali središče mesta – hrup vas ne bo več motil! Slušalke so opremljene z visokokakovostnimi mikrofoni in podpirajo zmanjševanje šuma ENC. Tako ste lahko prepričani, da se bosta s sogovornikom ne glede na pogoje odlično slišala!

Bluetooth 5.1

Osvobodite se žic in uživajte v vrhunski brezžični povezavi. Slušalke AA-UM13 podpirajo najsodobnejši Bluetooth 5.1, ki zagotavlja hiter, stabilen prenos in brezhibno združevanje. Na voljo je tudi poseben igralni način, ki vam omogoča, da uživate v nižji zakasnitvi. Zdaj vas nasprotnik ne bo več presenetil!

Ustvarjeno za vaše udobje

Ali poskušate voditi aktiven življenjski slog? Zdaj lahko poslušate glasbo med vadbo brez kakršnih koli motenj! Slušalke AA-UM13 so neverjetno udobne in lahke. Popolnoma se prilegajo ušesom in ne padejo iz njih – tudi med intenzivno vadbo. Odlikuje jih tudi vodoodpornost IPX4 – znoj, dež ali nenamerno brizganje jih ne ogrožajo.

Delovni čas do 5 ur

Naj vas ne skrbi, da se vam bodo slušalke hitro izpraznile. AA-UM13 omogoča predvajanje glasbe približno 5 ur. Njihov čas pogovora je približno 3 ure, čas pripravljenosti pa do 40 ur. Poleg tega je priložena torbica opremljena s 400 mAh polnilno baterijo in vam omogoča, da slušalke napolnite približno 5-krat, preden jih morate priključiti.

Še bolj priročno upravljanje

Pridobite udoben dostop do najpomembnejših funkcij slušalk. Sploh vam ni treba seči po telefonu! AA-UM13 ima vgrajene občutljive sledilne ploščice, s katerimi lahko na primer ustavite predvajanje, preklopite skladbo, odgovorite na telefon ali vklopite igralni način. Slušalke so združljive tudi z glasovnim pomočnikom – samo dolgo pritisnite eno od njih, da jo aktivirate.

V škatli

  • Slušalke
  • Polnilna torbica
  • Polnilni kabel
  • Navodila za uporabo
Znamka Blitzwolf
Model AA-UM13
Bluetooth 5.1
Razpon Do 10m
Kapaciteta baterije (ohišje) 400 mAh
Čas pogovora Pribl. 3 ure
Čas predvajanja glasbe Pribl. 5h
Čas pripravljenosti Pribl. 40h
Čas polnjenja Pribl. 2 uri
Mikrofon ja
Material ABS
Vodoodporen IPX4
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
bela
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 07 May 2024 08:48:59 GMT