VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Slušalke TWS Delux DT3 (črne)

ID: 20655388
16,74 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Slušalke TWS Delux DT3 (črne)

 

Slušalke TWS Delux DT3

Uživajte v visokokakovostnem zvoku, ko poslušate glasbo in igrate igre. Slušalke TWS Delux DT3 so opremljene s 6-milimetrskimi gonilniki in ponujajo 2 načina predvajanja – Game in Standard. Bluetooth 5.0 zagotavlja zanesljivo povezavo, vzdržljive baterije pa dolg čas delovanja. Poleg tega izdelek podpira žično in brezžično polnjenje. Priročno upravljanje slušalk zagotavljajo vgrajene plošče na dotik.

Idealen za igranje iger in poslušanje glasbe

Iščete vsestranske slušalke, ki bodo dobro delovale v različnih aplikacijah? Delux DT3 bo odlična izbira! Zahvaljujoč 6-milimetrskim gonilnikom zagotavljajo visokokakovosten zvok - zdaj lahko preprosto slišite vsako podrobnost in znova odkrijete svoje najljubše pesmi. Obstaja tudi poseben način za igričarje (Game), kjer je zakasnitev le okoli 45ms. Popolna sinhronizacija videa in zvoka bo poskrbela, da vas nasprotniki ne bodo presenetili in da boste zmagali v naslednjem dvoboju!

Dolg delovni čas - priročno polnjenje

Poslušajte glasbo ali igrajte igre, kolikor dolgo želite. Povsem napolnjene slušalke lahko delujejo do 5 ur. Priložena torbica omogoča podaljšanje tega časa za 25 ur. Skupaj vam to daje do 30 ur igranja ali poslušanja vaših najljubših seznamov predvajanja! Informacije o napolnjenosti baterije vam bo posredoval vgrajen LED indikator. Poleg tega lahko etui polnite na 2 načina – z USB-C kablom ali brezžično.

Delovanje na dotik

Poslovite se od iskanja telefona, ko želite preklopiti skladbo ali začasno ustaviti glasbo. Z Deluxom je vse, kar potrebujete, vedno na dosegu roke! Slušalke DT3 so opremljene s ploščami na dotik, s katerimi jih lahko preprosto upravljate. Z ravno pravšnjim številom dotikov lahko na primer začasno ustavite/nadaljujete predvajanje, spremenite skladbo, izberete način, sprejmete/zavrnete/končate klic in celo aktivirate glasovnega pomočnika.

Zanesljiva povezava

Pozabite na težave s povezavo. Slušalke uporabljajo Bluetooth 5.0 za hiter, stabilen in zanesljiv prenos z dosegom do 10 m. Še več, ko je seznanjen, se bo DT3 vsakič samodejno povezal z vašo napravo – samo odprite etui! Vendar s tem udobja še ni konec. Vsako slušalko je mogoče povezati s telefonom ločeno, kar pomeni, da lahko ločeno uporabljate desno in levo slušalko.

Za vaše udobje

Poskrbite za svoje udobje. Slušalke DT3 so izjemno udobne in se popolnoma prilegajo vašim ušesom – ne bodo padle iz njih ali povzročale neprijetnega pritiska. Prav tako so vodotesni po IPX5, zato jih lahko brez strahu uporabljate na primer med intenzivno vadbo. Ne bojijo se kapljic znoja! V kompletu so tudi 3 pari zamenljivih ušesnih nastavkov v velikostih S, M in L. Tako boste slušalke še bolje prilagodili svojim potrebam.

V škatli

  • Slušalke
  • Polnilna torbica
  • Polnilni kabel (USB-C, 30 cm)
  • 3 pari zamenljivih ušesnih nastavkov (S, M, L)
Znamka Delux
Model DT3
barva Črna
Voznik 6 mm
Kodeki AAC, SBC
Bluetooth različica 5.0
Razpon Do 10m
Zakasnitev (v igralnem načinu) 45ms
Kapaciteta baterije slušalk 45mAh
Kapaciteta baterije ohišja 500 mAh
Delovni čas Približno 5h (slušalke) + 25h (etui)
Vrata za polnjenje USB-C
Brezžično polnjenje ja
Vodoodporen IPX5
Kompatibilnost Android, iOS
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 05 May 2024 15:58:03 GMT