VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeSlušalke TWS EarFun Air (črne)

Slušalke TWS EarFun Air (črne)

ID: 20655458
99,08 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Slušalke TWS EarFun Air (črne)

 

Zračne slušalke TWS EarFun

EarFun Air so brezžične slušalke TWS, ki so opremljene z dinamičnimi 6 mm gonilniki in vam omogočajo uživanje v odlični kakovosti zvoka. S polnilno torbico delujejo do 35 ur in z do 4 mikrofoni vam omogočajo udobno telefoniranje. Bluetooth 5.0 zagotavlja zanesljivo povezavo, plošče na dotik, ki so enostavne za uporabo, pa ponujajo hiter dostop do najpomembnejših funkcij.

Osupljiv zvok

Iščete visokokakovosten zvok? EarFun Air ne razočara! 6 mm kompozitni dinamični gonilniki zagotavljajo izboljšan globok bas, bogate podrobnosti in popolno harmonijo. Zagotavljajo tudi izjemno nizko popačenje. Oglejte si, kako dobro lahko zvenijo vaše najljubše pesmi in ponovno odkrijte čarobnost glasbe!

Popolna kakovost klica

Telefonirate med nakupovanjem v supermarketu ali na polnem avtobusu? Preprosto dvignite telefon in uživajte v popolni kakovosti klica! Slušalke so opremljene s 4 mikrofoni za zanesljiv zajem zvoka in odpravo do 80 % hrupa v ozadju. Tako je vaš glas do 3-krat bolj slišen! Sedaj ste lahko prepričani, da vas bo sogovornik brez težav slišal.

Dolga življenjska doba baterije

Uživajte v dolgi življenjski dobi baterije. EarFun Air lahko z enim polnjenjem predvaja glasbo do 7 ur. Popolne so za dom, službo in potovanja. Poleg tega vam priložena polnilna torbica omogoča podaljšanje tega časa na približno 35 ur. Prav tako vam ni treba čakati predolgo, da so slušalke ponovno pripravljene za uporabo. Z le približno 10 minutami polnjenja lahko delujejo še 2 uri! Še več, ohišje je mogoče polniti ne samo s kablom USB-C, ampak tudi brezžično.

Zasnovan za vaše udobje

Slušalke so izjemno lahke in udobne – vsaka tehta le 5,4 g. Tesno se prilegajo, ne da bi izpadli – tudi ko ste na poti. Prav tako so vodoodporni po standardu IPX7 s tehnologijo SweatShield, tako da nanje ne bodo vplivali znoj ali kaplje dežja. Priloženi zamenljivi ušesni nastavki v 4 velikostih (XS, S, M in L) vam omogočajo, da EarFun Air prilagodite svojim potrebam. Slušalke tudi zaznajo, ali jih imate v ušesih, in glede na to samodejno ustavijo/nadaljevajo predvajanje.

Bluetooth 5.0

Pozabite na težave s povezavo. EarFun Air podpira Bluetooth 5.0 za hiter, stabilen in zanesljiv prenos. Zamude in slaba kvaliteta so le spomin! Še več, vsaka slušalka se bo neodvisno povezala z vašo napravo. Tako ju lahko uporabljate točno tako, kot želite – obe hkrati, samo levo ali samo desno.

Plošče na dotik

Zdaj imate lahko vse, kar potrebujete, na dosegu roke. EarFun Air ima plošče na dotik za priročno upravljanje. Nič več vam ni treba vsakič posegati po pametnem telefonu! Z le nekaj dotiki lahko na primer začasno ustavite/nadaljujete predvajanje, preklapljate skladbe, prilagodite glasnost, sprejmete/zavrnete/končate klic ali celo aktivirate Siri ali glasovnega pomočnika Google Assistant.

V škatli

  • EarFun Air slušalke
  • Polnilna torbica
  • Ušesni nastavki (XS, S, M, L)
  • kabel USB-C
  • Navodila za uporabo
Znamka EarFun
Ime zrak
Model TW200B
barva Črna
Voznik 6 mm
Število mikrofonov 4 (2 na slušalko)
Bluetooth različica 5.0
frekvenca Bluetooth 2,402–2,48 GHz
Bluetooth profili A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Razpon Do 15m (brez ovir)
Kapaciteta baterije 55mAh x2 (slušalke), 500mAh (ohišje)
Čas polnjenja slušalk Približno 1,5h
Čas polnjenja za etui Približno 2 h (kabel USB-C) / približno 3,5 h (brezžični polnilnik)
Čas delovanja Do 7h / do 35h z etuijem

(čas delovanja je odvisen od glasnosti in vrste zvočne vsebine)
Vnos DC 5V / 1A
Vodoodporen IPX7
Dimenzije 53,3 x 52 x 34 mm
Utež 51g
Teža ene slušalke 5,4 g
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 31 May 2024 20:05:42 GMT