VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Slušalke TWS Haylou GT6 (bele)

ID: 20655385
25,08 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 31.24 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Slušalke TWS Haylou GT6 (bele)

 

Brezžične slušalke TWS Haylou GT6

Vaše najljubše pesmi še nikoli niso zvenele tako dobro. Brezžične slušalke Haylou GT6 odlikujejo dinamični 12 mm gonilnik, z Bluetooth 5.2 pa zagotavljajo hitro in stabilno povezavo. Razpoložljivi igralni način zmanjša zakasnitev na 65 ms, lahka in ergonomska oblika pa zagotavlja izjemno udobje. Dolgotrajna baterija zagotavlja do 16 ur skupne uporabe slušalk.

Zvok na najvišji ravni

S Hayloujem boste ponovno odkrili neverjetno čarobnost glasbe. Dinamični 12-milimetrski gonilniki zagotavljajo popolno ravnovesje visokih, nizkih in srednjih tonov za naraven, kristalno čist in podroben zvok. Podprti so z naprednim kodekom AAC, ki poveča kompresijsko razmerje izvornega signala, da zajame vse podrobnosti.

Zanesljiva povezljivost z izjemno nizko zakasnitvijo

Poslovite se od težav s povezavo. Bluetooth 5.2 zagotavlja odpornost na motnje in omogoča zanesljiv prenos signala z dosegom do 10m. Prav tako zmanjša porabo energije in tako podaljša življenjsko dobo slušalk. GT6 se samodejno poveže z vašimi shranjenimi napravami in vam omogoča uživanje v glasbi v stereo in mono načinu. GT6 se samodejno poveže z vašimi shranjenimi napravami in vam omogoča poslušanje glasbe v stereo in mono načinu, prav tako pa poskrbi za ljubitelje iger, filmov in TV serij z zakasnitvijo le 65 ms v igralnem načinu za popolno sinhronizacijo med videoposnetki in zvok.

Eleganten, lahek in udoben

Haylou GT6 vas bo navdušil s svojo elegantno, a ergonomsko obliko. Vsaka slušalka tehta le 3,9 g - težje od A4 lista papirja! Tako lahko poslušate glasbo več ur, ne da bi se utrudili. Še več, s skrbno premišljeno zasnovo GT6 se tesno prilegajo vašim ušesom in ostanejo trdno na mestu brez nepotrebnega pritiska. Ne bodo vas jezili s stalnim izpadanjem!

Dolg čas delovanja – polnjenje brez težav

Poslušajte svoje najljubše pesmi tako dolgo, kot želite. Vsaka slušalka lahko predvaja glasbo približno 4 ure. Priložena polnilna torbica vam omogoča, da ta čas podaljšate na do 16 ur! Polnite jih s kablom USB-C. Opomba: polnilni kabel ni vključen v kompletu in ga morate kupiti posebej. Lahki in kompaktni - vedno jih imate pri roki in jih vzamete s seboj, kamor koli želite!

Intuitivno upravljanje na dotik

Želite preklopiti skladbo ali ustaviti predvajanje, vendar nimate pri roki pametnega telefona? Brez problema! Haylou GT6 so opremljeni z občutljivo ploščo na dotik, ki olajša njihovo uporabo. Ne samo, da lahko preklapljate skladbe, začasno ustavite/nadaljujete predvajanje ali sprejmete/končate telefonski klic, ampak lahko tudi vklopite/izklopite način nizke zakasnitve in celo aktivirate svojega pametnega pomočnika!

Široka združljivost

Ne glede na to, katero strojno opremo uporabljate – čarobnost zvoka vas lahko spremlja skoraj kadarkoli in kjer koli. Haylou GT6 so združljivi z večino pametnih telefonov in tablic Android in iOS ter računalnikov Windows in Mac. Povežite jih z napravami, ki jih uporabljate vsak dan, in enostavno boste lahko poslušali glasbo, gledali filme in TV serije ter celo igrali svoje najljubše igre!

V škatli

  • GT6 slušalke
  • Polnilna torbica
Znamka Haylou
Model GT6
Bluetooth različica 5.2
Razpon Do 10 m (odprt prostor, brez ovir)
Čas polnjenja slušalk Približno 1,5h
Čas polnjenja za polnilno torbico Približno 2h
Čas predvajanja Približno 4h
Čas delovanja s polnilno torbico Približno 16h
Tip baterije Li-ion
Kapaciteta baterije slušalk 35mAh (vsaka slušalka)
Kapaciteta baterije polnilnega ohišja 310 mAh
Podprti protokoli HFP, HSP, A2DP, AVRCP
barva Bela
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
bela
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 01 Jun 2024 00:40:23 GMT