VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeSlušalke TWS Haylou Moripods ANC (bele)

Slušalke TWS Haylou Moripods ANC (bele)

ID: 20636382
44,50 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 1 ponudba od 64.41 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Slušalke TWS Haylou Moripods ANC (bele)

 

Slušalke TWS Haylou Moripods ANC

Iščete lahke in udobne slušalke, ki vam zagotavljajo visokokakovosten zvok in zmanjšajo hrup? Odločite se za Haylou Moripods ANC, ki ponuja odpravljanje hrupa ANC do -30 dB in ima 10 mm dinamične gonilnike. Uživajte v do 30 urah predvajanja (s polnilno torbico) in pozabite na težave s povezljivostjo z Bluetooth 5.2. Lahko se tudi prosto pogovarjate po telefonu.

Odpravljanje hrupa ANC

S Hayloujem slišite le tisto, kar želite slišati. Slušalke podpirajo zmanjšanje šuma ANC do -30dB. Tako lahko pozabite na nadležni hrup in se osredotočite na čarobnost zvokov! Na voljo so tudi 3 načini predvajanja, kot so Noise Cancellation, Standard in Transparent. To vam omogoča, da slušalke še bolje prilagodite svojim pričakovanjem in se odločite, ali želite popolnoma izklopiti hrup ali poslušati glasbo, ne da bi izgubili stik z okolico.

Zvok na najvišji ravni

Preizkusite, kako dobro lahko zvenijo pesmi, ki jih imate radi. Slušalke so opremljene z velikimi dinamičnimi 10 mm gonilniki, podpirajo pa tudi kodek AAC. Kot rezultat, lahko zagotovijo jasen zvok z bogatimi podrobnostmi, globoke, močne nizke tone in ušesu prijetne visoke tone. Odlično poudarijo tudi zvok vokala. Z Moripods ANC boste znova odkrili svoje najljubše pesmi!

Med telefonskimi klici se bodo izkazali

Moripods ANC vam bo zagotovil kakovosten zvok ne samo med poslušanjem glasbe, ampak tudi med telefoniranjem. Opremljeni so z odličnimi mikrofoni in podpirajo odpravljanje šumov DSP, tako da fantastično zajamejo vaš glas, hkrati pa odpravijo nepotreben šum iz ozadja. Nakupovalno središče, vlak ali avtobus - zdaj se lahko prosto pogovarjate po telefonu, kjer koli ste.

Zanesljiva brezžična povezava

Takojšnja povezava, izboljšana stabilnost in visoka odpornost na motnje - to so le nekatere od prednosti napredne tehnologije Bluetooth 5.2. Poslovite se od težav s signalom! Slušalke Moripods ANC vam bodo zagotovile zanesljivo brezžično povezavo. Izkoristite lahko tudi poseben igralni način, ki ponuja še nižjo zakasnitev. Uživajte v dinamičnem igranju in pridobite prednost že na začetku!

Še daljši čas delovanja

Neprekinjeno poslušajte svoje najljubše pesmi doma, v službi in na potovanju. Naj vas ne skrbi, da se vam bodo slušalke prehitro izpraznile in vam pokvarile razpoloženje! Moripods ANC omogoča predvajanje glasbe približno 8 ur, če uporabljate odpravljanje hrupa, ali do 9 ur, če ga izklopite. Priložena polnilna torbica vam omogoča, da ta čas podaljšate na 30 oziroma 33 ur.

Zasnovan za vaše udobje

ANC Moripods so neverjetno udobni in lahki – vsak tehta le 3,9 g. Stabilno ostanejo v ušesih in ne bodo padle iz njih. Našli boste tudi 3 pare zamenljivih ušesnih nastavkov v 3 velikostih, tako da lahko slušalke dodatno prilagodite svojim potrebam in navadam. Namensko torbico odlikuje mat površina, ki je izjemno prijetna na dotik. Moripods ANC so združljivi tudi z Androidom in iOS.

Najpomembnejše funkcije na dosegu roke

Uživajte v udobju slušalk - s Hayloujem je vse, kar morda potrebujete, vedno na dosegu roke. Ni vam treba vsakič iskati pametnega telefona! Moripods ANC imajo vgrajene praktične plošče na dotik, tako da lahko z le nekaj dotiki, na primer, začasno ustavite ali nadaljujete predvajanje, sprejmete ali zavrnete klic, odložite slušalko, izberete način odpravljanja šumov, preklopite skladbo ali omogočite igralni način.

V škatli

  • Slušalke
  • Polnilna torbica
  • Polnilni kabel (USB-C)
  • Nadomestni ušesni nastavki (3 pari, S/M/L)
  • Navodila za uporabo
Znamka Haylou
Model Moripods ANC
barva Bela
Voznik 10 mm
Bluetooth različica 5.2
Razpon Do 10m (na odprtem prostoru, brez ovir)
Vmesnik za polnjenje USB-C
Čas delovanja Zmanjšanje šuma ANC izklopljeno: pribl. 9h (slušalke) + 24h (etui);
Zmanjšanje šuma ANC vklopljeno: pribl. 8h (slušalke) + 22h (etui);
Kapaciteta baterije slušalk 43mAh
Kapaciteta baterije ohišja 310 mAh
Čas polnjenja slušalk Pribl. 1,5 ure
Čas polnjenja ohišja Pribl. 2,5 ure
Avdio kodeki SBC, AAC
Podprti protokoli A2DP, AVRCP, HFP
Kompatibilnost Android, iOS
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
telefon
Barva
bela
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 20 May 2024 09:07:53 GMT