Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiSmart Hub Sonoff RF BridgeR2 433MHz

Smart Hub Sonoff RF BridgeR2 433MHz

ID: 20628282
24,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ELKOtex
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Smart Hub Sonoff RF BridgeR2 433MHz

 

Smart Hub Sonoff RF BridgeR2 433MHz

Zdaj lahko svoj pametni dom upravljate še bolj preprosto in priročno. BridgeR2 vam omogoča povezavo daljinskih upravljalnikov, senzorjev in drugih 433 MHz RF naprav z vašim omrežjem Wi-Fi. Zahvaljujoč temu jih lahko enostavno nadzirate vse iz aplikacije! Prav tako lahko ustvarite pametne prizore in časovnike ter celo nadzorujete svojo opremo z glasovnimi ukazi – to omogoča združljivost z Google Assistantom in Amazon Alexa. Nadzorno ploščo je mogoče seznaniti z do 16 napravami in shrani do 64 433MHz kod. Med drugim deluje tudi s platformo Samsung SmartThings.

Udobnejše upravljanje vaših pametnih naprav

S pametnim vozliščem Sonoff lahko preprosto spremenite svoje naprave, ki komunicirajo prek radijskega prenosa 433MHz, v opremo, ki uporablja povezavo Wi-Fi. Enostavno jih dodate v uporabniku prijazno aplikacijo eWeLink. Izdelek je med drugim združljiv z različnimi RF stikali, RF vtičnicami, RF krmiljenimi žarnicami in RF senzorji. Seznanite ga lahko s 16 napravami. En daljinski upravljalnik s 4 gumbi omogoča upravljanje 4 naprav, kar pomeni, da BridgeR2 omogoča dodajanje do 64 naprav v aplikacijo!

Ustvarite pametne prizore

Združite pametno vozlišče z izbranimi daljinskimi upravljalniki, senzorji ali drugimi napravami, da pridobite možnost ustvarjanja pametnih prizorov. Naj se grelnik samodejno izklopi, če nekdo odpre okno, in ugasnite luči po vsej hiši, ko pritisnete gumb na daljinskem upravljalniku. S Sonoffom lahko poskrbite tudi za varnost v svojem stanovanju. Kako narediti? Na primer, če nekdo vstopi v vaš dom, lahko takoj prejmete obvestilo na telefonu in luč se samodejno prižge.

Nastavite izbrani časovnik

Prilagodite svoj pametni dom, da bo ustrezal vašemu življenjskemu slogu. Pametno vozlišče BridgeR2 omogoča nastavitev do 8 različnih vrst časovnikov hkrati. Na primer, lahko nastavite, da se luči vsak dan prižgejo ob določeni uri in po določenem času ugasnejo. Ali želite, da se grelec ali ventilator samodejno vklopi in izklopi na primer vsakih 10 minut? Tudi to je možno! Samo nastavite časovnik tako, da teče v zanki.

Upravljajte svoje naprave z glasom

Imate roke zaposlene s kuhanjem, vendar morate prižgati luč? Morate zagrniti žaluzije, vendar ne želite vstati iz udobne postelje? To ni več problem! Pametno vozlišče je združljivo z glasovnimi asistenti Amazon Alexa, Google Assistant in Alice, kar pomeni, da lahko upravljate svoje seznanjene naprave s preprostimi ukazi. Z le nekaj besedami lahko prižgete luči, odprete žaluzije ali izklopite ventilator – poglejte, kako priročno je!

V škatli

  • Pametno vozlišče BridgeR2
  • Navodila za uporabo
Znamka Sonoff
Model RF most R2
Vnos 5V 1A
RF 433,92 MHz
Wifi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Operacijski sistemi Android, iOS
Delovna temperatura -10°C-40°C
Material PC V0
Dimenzije 62 x 62 x 20 mm
Napajanje mikro USB
Cached: Thu, 02 May 2024 17:14:14 GMT