Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiSmart Switch WiFi Gosund SW3, Tuya

Smart Switch WiFi Gosund SW3, Tuya

ID: 20710127
8,04 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 9.85 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Smart Switch WiFi Gosund SW3, Tuya

 

Daljinsko upravljanje vaših naprav

Gosund SW3 je WiFi rele, ki je nameščen med virom napajanja in napravo, ki jo želite udobno upravljati. S to rešitvijo lahko poganjamo katero koli opremo v našem domu s pomočjo Gosund Smartphone App ali Tuya Smart. Zaradi enostavne uporabe, izjemnih zmogljivosti in kompaktne oblike je naprava nepogrešljiv dodatek v vašem domu.

Enostavnost delovanja

Aplikacija vam omogoča daljinsko upravljanje releja Gosund od kjer koli. Najdete ga v trgovini Google Play ali App Store. Ne bojte se težav s konfiguracijo – programska oprema daje posebna navodila, kako se povezati z izbrano opremo. S pomočjo aplikacije je mogoče tudi načrtovati zagon določene naprave ob določenem času. Delite ga lahko tudi z drugimi družinskimi člani, da bodo lahko tudi oni uživali v preprostem in priročnem nadzoru.

Glasovno upravljanje

Rele Gosund SW3 lahko deluje tudi s sistemi za glasovno upravljanje, kot sta Google Assistant ali Amazon Alexa. To vam daje še več možnosti za daljinsko upravljanje vaših naprav. S preprostim ukazom lahko prilagodite njihovo delovanje – sploh vam ni treba vstati s stola ali kavča!

Številne ugodnosti

Pri načrtovanju releja je bilo premišljeno vse, da vam zagotovimo maksimalno udobje. Doseg do 45 metrov od usmerjevalnika zagotavlja zanesljivo delovanje, ki ga želite. Posebna LED dioda, ki prikazuje stanje delovanja naprave, vam bo zagotovila potrebne informacije. Kompaktna velikost in preprosta oblika pomenita, da rele ne bo zavzel preveč prostora v vašem domu – namestite ga lahko kamor koli želite!

Popolna organizacija

Aplikacija Tuya Smart vam omogoča, da svoje naprave razdelite v kar 30 kategorij. Nadzor, klimatizacija, napajanje - organizirajte svojo opremo, kot želite. Prilagodite delovanje releja svojim potrebam in uživajte v popolni organizaciji!

Široka uporaba

Gosund SW3 rele se lahko uporablja tako doma kot v pisarni. Omogoča vam krmiljenje katere koli naprave z napajanjem 100~240V in tokom do 10A, kar omogoča integracijo približno 11.000 naprav.

Producent Gosund
Model SW3
Material PC V0
Največji tok 10 A
Kompatibilnost Amazon Alexa, Googlova domača stran
Dimenzije 9 x 4,5 x 3 cm
Aplikacija TuyaSmart, Gosund
Lastnosti Časovnik/Urniki
Cached: Thu, 02 May 2024 08:10:34 GMT