Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiSmart ZigBee Bridge Pro Sonoff ZB Bridge-P

Smart ZigBee Bridge Pro Sonoff ZB Bridge-P

ID: 20628326
30,91 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MojPlanet
Na voljo še 2 ponudbi od 37.91 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Smart ZigBee Bridge Pro Sonoff ZB Bridge-P

 

Smart ZigBee Bridge Pro Sonoff ZB Bridge-P

Ustvarite pameten dom, kjer dobro živite. Smart ZigBee Bridge Pro Sonoff ZB Bridge-P omogoča povezavo do 128 naprav in podpira 2 protokola - Wi-Fi in ZigBee 3.0. Omogoča vam ustvarjanje pametnih prizorov, upravljanje povezane opreme iz aplikacije eWeLink in uporabo razpoložljivih načinov za boljšo varnost vašega doma. Izdelek je združljiv tudi z Amazon Alexa, Google Assistant in Samsung SmartThings.

Podpira do 128 naprav

Zdaj lahko preprosto povežete svoje pametne naprave ZigBee in Wi-Fi. Most podpira protokola Wi-Fi in ZigBee 3.0 za nemoten prenos podatkov. Omogoča priklop kar 128 naprav, ki lahko delujejo tudi kot ZigBee usmerjevalniki – s pomočjo katerih boste razširili doseg svojega omrežja. Izdelek je združljiv z vsemi napravami Sonoff in ZigBee, kot so stikala, pametne vtičnice, senzorji in drugo.

Zaradi varnosti

Nadzorna plošča vam bo pomagala tudi pri skrbi za varnost v vašem domu. Kombinirajte ga z ločeno razpoložljivimi senzorji za prejemanje obvestil na vaš telefon, ko je na primer neznanec v stanovanju ali se odprejo vrata. Izbirate lahko tudi med razpoložljivimi varnostnimi načini, kot sta Doma in Zdoma. S Sonoffom vam ni treba skrbeti za varnost - takoj boste obveščeni o vseh motečih dogodkih!

Več možnosti nadzora

S Sonoff ZigBee Bridge Pro lahko hitro in priročno vklopite ali izklopite alarmni sistem ter spremenite varnostni način. To boste storili na primer z aplikacijo ali dodatnim stikalom (na prodaj posebej). Ustvarite lahko tudi urnike delovanja za povezane naprave. Nastavite alarmni sistem tako, da med urami, ko ste v službi, deluje v načinu Odsoten in preklopite v način Doma, ko se vrnete domov.

Ustvarite pametne prizore

Združite nadzorno ploščo z različnimi napravami in ustvarite pametne prizore, da bo vaše življenje bolj udobno. Naj se ventilator samodejno vklopi, ko senzor zazna visoko temperaturo v prostoru. Senzor gibanja in osvetlitev lahko nastavite tudi tako, da se luč spontano prižge, ko vstopite v prostor, in ugasne, ko ga zapustite. Nadzorna plošča je opremljena tudi z brenčalom. Tako ga lahko na primer kombinirate z brezžičnim gumbom, ki deluje kot zvonec.

Zanesljivo delovanje

Ni povezave Wi-Fi? Ali morda začasen izpad električne energije? Nadzorna plošča ZigBee Bridge Pro vas ne bo pustila na cedilu v skoraj nobeni situaciji! Izdelek vam omogoča ustvarjanje pametnih prizorov z uporabo lokalne povezave, tako da vse deluje pravilno, tudi če je povezava Wi-Fi prekinjena. Še več, vgrajena ura realnega časa zagotavlja, da izpad električne energije ne bo vplival tudi na sinhronizacijo vaših naprav. Ko se napajanje ponovno vzpostavi, bodo nastavljeni urniki še vedno delovali.

Veliko možnosti z aplikacijo eWeLink

S Sonoffom je vse, kar potrebujete, na dosegu roke. Z aplikacijo eWeLink lahko priročno upravljate naprave ZigBee, povezane z nadzorno ploščo. Niste prepričani, ali ste ugasnili luči, preden ste zapustili hišo? Zdaj lahko to storite s svojim pametnim telefonom! Možna je tudi izdelava urnikov dela. Če želite, svoje naprave delite tudi z ostalimi člani gospodinjstva, da jih bodo lahko tudi oni upravljali na daljavo.

Glasovno upravljanje

Uživajte v še več udobja. Greste spat in ne želite vstati iz postelje, da bi ugasnili luč? Ali pa imate morda roke zaposlene s kuhanjem in potrebujete dodatno osvetlitev? Zdaj morate samo dati pravi ukaz! Nadzorna plošča ZigBee Bridge Pro je združljiva z Google Assistantom in Amazon Alexa. Tako lahko svoje povezane naprave upravljate z glasom! Izdelek deluje tudi z aplikacijo Samsung SmartThings.

Znamka Sonoff
Model ZB Most-P
Vnos 5V-1A
Brezžična povezljivost Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz, ZigBee 3.0
Delovna temperatura -10°C-40°C
Material PC V0
Utež 35 g
Dimenzije 62 x 62 x 20 mm
Podpora za aplikacije eWeLink, Sonoff
Kompatibilnost Google Assistant, Samsung SmartThings, Amazon Alexa
Cached: Tue, 30 Apr 2024 15:15:29 GMT