VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeMoj vrtPametni vrtSmartPot aspara podjetja GrowGreen Stylist Lite Smart Grower

SmartPot aspara podjetja GrowGreen Stylist Lite Smart Grower

ID: 20776967
195,83 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 7.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Na voljo še 1 ponudba od 227.87 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SmartPot aspara podjetja GrowGreen Stylist Lite Smart Grower

 

Smart pot aspara GrowGreen Stylist Lite Smart Grower.

Nimate roke z rožami, a obožujete bujno rastlinje? Ali pa morda sanjate o pridelavi lastne zelenjave? S pametnim lončkom Aspara si enostavno ustvarite zeleni dom! V lončku boste našli kar 8 mest za sajenje. Z nastavljivimi LED lučmi in posebnimi programi sajenja lahko uživate v sajenju različnih proizvodov pod svojo streho in uživate v svojem pridelku. Namenska aplikacija vam bo omogočila spremljanje procesa gojenja in tudi lažje upravljanje lonca.

Za vaš pridelek bo poskrbel sam

Lončnik uporablja napredne tehnologije, ki bodo vašim rastlinam zagotovile vse, kar potrebujejo. Izbirate lahko med različnimi programi sajenja za posamezno rastlinsko vrsto, tako bo lonček samodejno prilagodil jakost svetlobe ali poskrbel za njihovo hidratacijo. Namenski programi vam bodo pomagali povečati rast rastlin tudi do 50 %! Še več, opremljen je s senzorji, ki zaznavajo jakost svetlobe, nivo vode, temperaturo zraka in vode ter koncentracijo hranil.

LED lučka, ki spodbuja rast

Vaše rastline ne potrebujejo več naravne svetlobe! Pametni lonček je opremljen s posebnimi LED žarnicami, ki zagotavljajo osvetlitev pri 400 μmol. Svetilke spodbujajo rast rastlin na različnih stopnjah razvoja s samodejnim prilagajanjem intenzivnosti osvetlitve. Tako ste lahko prepričani, da bodo vaše rastline prejele idealno količino svetlobe.

Več možnosti z aplikacijo

Združite pametni pot z namensko aplikacijo za dostop do drugih funkcij! Aplikacijo najdete v trgovini Google Play in App Store. Omogočil vam bo spremljanje procesa gojenja in prilagajanje nastavitev lonca vašim željam. Prav tako vam ni treba skrbeti, da bi pozabili doliti vodo v lonec – aplikacija vas bo opomnila! Dobili boste tudi praktične nasvete in nasvete o sajenju.

Delovalo bo za različne rastline

Gojite različne rastline in uživajte v obilni letini. Aspara lonec se odlično obnese za mnoge vrste rastlin. Med drugim ga boste uporabili za sajenje dišečih zelišč, okusne zelenjave in sadja ali dišečega cvetja. V lonec lahko posadite do 8 rastlin. Poleg tega lahko enostavno prilagodite velikost lonca s pomočjo stranskih plošč. Zahvaljujoč tej rešitvi lahko poljubno posadite tudi višje rastline.

Praktičen dodatek k vsaki notranjosti

Pametni lonec Aspara odlikuje moderen in stilski dizajn, zato se bo odlično podal v skoraj vsak interier. Uporabite lahko tudi več lončkov in ustvarite edinstveno zeleno steno rastlin. Naprava tehta le 2,6 kg, zato jo lahko enostavno premaknete kamor koli želite.

Enostavno in priročno upravljanje

Preizkusite, kako preprosto je gojiti rastline, zelišča in zelenjavo v vašem domu. Sestavljanje lonca vam ne bo povzročalo težav - je izjemno preprosto in vam bo vzelo le nekaj trenutkov! Sama rastlina vam ne bo predstavljala izziva. Za začetek v 2-litrsko posodo nalijemo vodo. Semena dajte v biorazgradljive vložke, nato pa jih položite na ustrezna mesta v lončku in pokrijte s posebnim pokrovom. Na koncu izberite ustrezen program in počakajte na svoj pridelek!

Proizvajalec aspara podjetja GrownGreen
barva Bela
Zmogljivost 8 mest za rastline
Zmogljivost vode 2 l
Intenzivnost svetlobe 400 μmol
Valovna dolžina svetlobe 450 nm / 660 nm
Brezžična povezljivost Bluetooth
Delovna napetost AC 100-240V 50/60Hz
Moč 20 W
Utež 2,6 kg
Dimenzije izdelka 390 x 160 x 390 mm
390 x 160 x 500 mm (po podaljšanju višine s stranskimi stranicami)
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
bela
Cached: Fri, 31 May 2024 10:51:15 GMT