VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaŽenska negaEpilatorji in ženski brivnikiSMOOTHSKIN bare fit ipl naprava za odstranjevanje dlačic - črna

SMOOTHSKIN bare fit ipl naprava za odstranjevanje dlačic - črna

ID: 20708617
UAU CENA
239,20 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Rox d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SMOOTHSKIN ULTRA HITRA IPL NAPRAVA ZA ODSTRANJEVANJE DLAČIČ

 

SmoothSkin Bare FIT je hitra IPL (Intense Pulsed Light) naprava za odstranjevanje dlačic, ki obljublja odlične rezultate odstranjevanja dlačic na različnih delih telesa. Tukaj je nekaj ključnih značilnosti te naprave:

  • Ultra hitrost: SmoothSkin Bare FIT je ena izmed najhitrejših naprav IPL na trgu, saj lahko s 100 utripi na minuto celotno telo (spodnji in zgornji del nog, območje bikinija in pazduhe) obravnavate v samo 10 minutah. To omogoča hitrejšo in učinkovitejšo terapijo odstranjevanja dlačic.
  • Večja energija: Ta naprava ponuja 30% več energije, kar prispeva k boljšim rezultatom pri odstranjevanju dlačic.
  • Varnost: SmoothSkin Bare FIT ima vgrajen sistem za preverjanje tona kože pred vsakim bliskom, kar zagotavlja, da se naprava aktivira samo, če je blisk varen. To zmanjšuje tveganje za morebitne poškodbe kože.
  • Uporaba na obrazu: Napravo lahko varno uporabljate tudi na obrazu, da se znebite neželenih dlačic. Senzor za ton kože bo preveril primernost uporabe na obrazu.
  • Hitri rezultati: Rezultati so običajno vidni že po 4 tednih redne uporabe, kar omogoča, da dosežete želeno svilnato gladko kožo v relativno kratkem času.
  • Enostavna uporaba: Naprava je zasnovana za enostavno in varno uporabo doma, kar pomeni, da se lahko izognete obiskom kozmetičnih salonov.
  • Široka združljivost: SmoothSkin Bare FIT je primeren za uporabo na različnih delih telesa, vključno z nogami, rokami, pazduhami, obrazom in območjem bikini.

Ta naprava ponuja hitre in učinkovite rezultate za odstranjevanje dlačic ter je primerna za tiste, ki želijo doseči svilnato gladko kožo brez nepotrebnih težav in stroškov, povezanih s salonskimi tretmaji.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 06 May 2024 18:11:06 GMT