VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaŽenska negaIPL odstranjevalci dlačicSMOOTHSKIN pure fit ipl naprava za odstranjevanje dlačic - črna

SMOOTHSKIN pure fit ipl naprava za odstranjevanje dlačic - črna

ID: 20708616
379,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Rox d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SMOOTHSKIN IPL NAPRAVA ZA ODSTANJEVANJE DLAČIČ

 

SmoothSkin Pure FIT je napredna naprava, ki ponuja učinkovit tretma za upočasnitev rasti dlak po principu IPL (Intense Pulsed Light) tehnologije. Ta naprava je hitra, močna in pametna ter je zasnovana za preprečevanje rasti neželenih dlačic na različnih delih telesa, vključno z nogami, obrazom, pazduhami in predelom bikinija. Tukaj so njene ključne lastnosti:

  1. Vgrajen inteligentni senzor kože: Naprava je opremljena z inteligentnim senzorjem kože, ki prilagodi intenzivnost svetlobnih impulzov glede na vaš tip kože, kar zagotavlja varno in učinkovito uporabo.
  2. 3 tretmaji: močni, hitri in blagi: SmoothSkin Pure FIT ponuja tri različne načine tretmaja, ki omogočajo prilagodljivost glede na vaše potrebe in občutljivost kože.
  3. Neomejeno število utripov: S to napravo ni omejenega števila utripov, kar pomeni, da lahko varno in učinkovito obravnavate vsa območja, ki jih želite.
  4. 96% uporabnikov bi izdelek priporočilo: Visok odstotek zadovoljstva uporabnikov kaže na učinkovitost in zanesljivost SmoothSkin Pure FIT.

Močna tehnologija: Naprava uporablja 20 W moči, kar zagotavlja hitrejše rezultate in manj potrebnih ponovnih polnjenj po začetnem obdobju tretmaja.

Kako se uporablja? Priporočljivo je uporabljati SmoothSkin Pure FIT enkrat na teden v prvih 12 tednih, da se zagotovi temeljit tretma vseh mešičkov dlak. Ker dlačice rastejo v različnih fazah, je pomembno nadaljevati s tedenskimi tretmaji, da se zagotovi, da je izbrano območje temeljito obdelano. Senzor kože bo poskrbel za pravilno prilagajanje intenzivnosti svetlobnih impulzov glede na vaš tip kože, kar zagotavlja varno in učinkovito uporabo naprave.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 06 May 2024 12:20:59 GMT