VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domOtroško pohištvoOtroške omare in predalnikiSoBuy knjižna omara za otroke v beli barvi v skandinavskem slogu

SoBuy knjižna omara za otroke v beli barvi v skandinavskem slogu

ID: 20815223
79,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: SoBuy
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SoBuy knjižna omara za otroke v beli barvi v skandinavskem slogu . predmet je na voljo v ravnem pakiranju in zahteva samostojno sestavljanje. Priložena so podrobna navodila in trdi pripomočki (vijaki in orodje). če navodila manjkajo, lahko skenirate kodo QR na zunanjem pakiranju in dobite elektronsko različico. Velikost paketa: 69,00*36,00*17,00 cm, teža14 kg

 

Moderno oblikovana otroška polica za shranjevanje se bo odlično ujemala s katerim koli dekorjem. Vaša soba bo lepo urejena.

Varnostna knjižna polica za otroke: Idealen način za shranjevanje in razstavljanje njihovih najljubših knjig, pripravljenih za branje in deljenje.

Pet nivojskih polic iz blaga je prilagodljivih za knjige različnih velikosti in debelin. Odprt predal pod policami iz blaga vam zagotavlja dodaten prostor za shranjevanje.

Na levi strani sta 2 predalčka z 2 škatlama iz blaga, ki nudita dovolj prostora za shranjevanje igrač. 2 škatli iz blaga lahko popolnoma izvlečete, kar je odlična rešitev za shranjevanje.

Zgornji del je idealen za shranjevanje nečesa, kar boste morda potrebovali na dosegu roke, ali majhnih okraskov, ki jih želite razstaviti.

Narejen iz visokokakovostnih ivernih plošč in netkane tkanine, trpežen in stabilen, idealna izbira za vrtec, učilnico in otroško sobo.

Primeren za otroke od 3. leta starosti naprej, vašim otrokom lahko pomaga razviti dobro navado organiziranja.

Podrobnosti o izdelku

Material:

Material: iverna plošča, netkana tkanina.

Razmeri: Š80 x G30 x V61 cm.

Teža: 13 kg.

Nosnost obremenitve: 32 kg.

Imetek je na voljo v ravnem pakiranju in ga je treba sestaviti sam. Priložena so podrobna navodila.

Dekorativni elementi niso vključeni v dobavo.

Tehnične podrobnosti
Barva
bela
Višina [cm]
61
Širina [cm]
30
Cached: Sat, 04 May 2024 19:16:42 GMT