Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeMoj vrtVrtne hiške, ute & zabojiSoBuy kolesarski šotor za shranjevanje koles v srebrni barvi v stilu minimalizma

SoBuy kolesarski šotor za shranjevanje koles v srebrni barvi v stilu minimalizma

ID: 20815166
124,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 4.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: SoBuy
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SoBuy kolesarski šotor za shranjevanje koles v srebrni barvi v stilu minimalizma . predmet je na voljo v ravnem pakiranju in zahteva samostojno sestavljanje. Priložena so podrobna navodila in trdi pripomočki (vijaki in orodje). če navodila manjkajo, lahko skenirate kodo QR na zunanjem pakiranju in dobite elektronsko različico. Velikost paketa: 98,50*34,00*17,00 cm, teža9,84 kg

 

Zaščitite svoje kolo pred naravo in dežjem. Popolna zadrga na vratih popolnoma zatesni vrata in zagotavlja popolno zaščito pred prahom in sončno svetlobo.


Velikost Š120 cm x D176 cm x V163 cm, vanj lahko shranite kolesa ali druge predmete, kot so vrtno orodje z dolgimi ročaji, blazinice, kolesa, kosilnice itd.


Vodoodbojen in odporen na sonce: površina je izdelana iz vodoodporne tkanine PE, okvirji pa so izdelani iz aluminija. Srebrna prevleka učinkovito izolira izpostavljenost soncu, celoten šotor je spodobno trpežen in trden za dolgoročno uporabo.


Na šotor lahko odložite, kar želite. Šotor bo zagotovil popolno zaščito, da bodo vaše stvari zaščitene pred prahom in vetrom, ter prihranil prostor.


Hitra namestitev in demontaža, orodje ni potrebno. Tako kot pri običajnem šotoru je postopek namestitve hiter in enostaven. Več možnosti uporabe, bolj prenosen.

Važno (davčna vprašanja):

Vsi računi se samodejno ustvarijo kot za zasebne stranke z DDV

Če ste poslovna stranka, nam pustite sporočilo z imenom podjetja in veljavno številko DDV.

Tehnične podrobnosti
Barva
srebrna
Širina [cm]
120
Višina [cm]
160
Tip lope
kolesarska lopa
Cached: Wed, 29 May 2024 23:03:43 GMT