Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domKuhinjaKuhinjska omariceSoBuy vrtljiva stranska mizica v barvi lesa v industrijskem slogu

SoBuy vrtljiva stranska mizica v barvi lesa v industrijskem slogu

ID: 20815080
-10 %
79,90 €
71,91 €
Prihranek  7,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: SoBuy
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SoBuy vrtljiva stranska mizica v barvi lesa v industrijskem slogu . predmet je na voljo v ravnem pakiranju in zahteva samostojno sestavljanje. Priložena so podrobna navodila in trdi pripomočki (vijaki in orodje). če navodila manjkajo, lahko skenirate kodo QR na zunanjem pakiranju in dobite elektronsko različico. Velikost paketa: 91,00*37,00*21,00 cm, teža17 kg

 

Spreprost industrijski slog se lahko odlično prilega vaši spalnici, dnevni sobi, kot konzolna mizica, stranska mizica, končna mizica ali celo prostorsko varčna pisalna miza.


Snemljiva zgornja plošča omogoča enostavno preoblikovanje te stranske mizice v obliko črke L. S to večnamensko stransko mizico lahko udobno sedite na kavču in delate.


Material: iverna plošča (E1), okvir: kovina, pobarvan črno; mere izdelka: Dimenzije paketa: 133 x 30 x 69 cm; dimenzije paketa: 1 x 2 x 3 cm: Opremljen je s 6 kolesci, zato lahko mizico premikate po želji. Tri od kolesc imajo zavore, zato jih lahko trdno zaklenete.


Na izbiro sta dve barvi: FWT83-N in FWT83-PF. Dobavljeno za enostavno sestavljanje z ilustriranimi navodili za sestavljanje in oštevilčenimi deli. To pohištvo lahko sestavite brez napora.


S ilustriranimi navodili za sestavljanje in oštevilčenimi deli je sestavljanje enostavno.

Važno (davčna vprašanja): Sodelujemo v postopkih OSS.

Vsi računi se samodejno oblikujejo kot za zasebne stranke z DDV

Če ste poslovna stranka, nam pustite sporočilo z imenom podjetja in veljavno številko DDV

Tehnične podrobnosti
Barva
rjava
Širina [cm]
30
Višina [cm]
68.5
Dolžina [cm]
132.5
Cached: Wed, 08 May 2024 17:51:53 GMT