VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPisarna & poslovni prostoriPisarniško pohištvoPisarniške mizeSoBuy zložljiva pisalna miza za varčevanje s prostorom v rjavi barvi v industrijskem slogu

SoBuy zložljiva pisalna miza za varčevanje s prostorom v rjavi barvi v industrijskem slogu

ID: 20815243
-10 %
59,90 €
53,91 €
Prihranek  5,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: SoBuy
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SoBuy prostorsko varčna zložljiva pisalna miza v rjavi barvi v industrijskem slogu . predmet je na voljo v ravnem pakiranju in zahteva samostojno sestavljanje. Priložena so podrobna navodila in trdi pripomočki (vijaki in orodje). če navodila manjkajo, lahko skenirate kodo QR na zunanjem pakiranju in dobite elektronsko različico. Velikost paketa: 97,00*70,00*9,00 cm, teža6,22 kg

 

Industrijski slog je v modi! Ta pisalna miza z rustikalno rjavo obdelavo in črnim železnim okvirjem je idealna za delovni prostor, poln odličnih idej, ustvarjalnosti in sloga!


Prav tako lahko razgrnete okvir in že imate enostavno pisalno mizo. Ko je ne uporabljate, jo lahko zložite in shranite ter tako prihranite prostor. z edinstvenim železnim okvirjem v obliki črke X, ki zagotavlja stabilnost mize.


Ne glede na to, ali delate s kavča ali jeste med gledanjem televizije, uporabite to mizo, kadar koli potrebujete površino, na katero lahko postavite računalnik, kavo ali solato.


Mere: D63 x D45 x V77 cm (zložene: 63x3x89 cm). Lesena plošča MDF (E1) s čudovito barvno oblogo iz lesa PVC zagotavlja eleganten videz. Okvir je izdelan iz visokokakovostnega železa. Največja nosilnost: 50 kg.


Na izbiro sta dve barvi: FWT88-F (črni okvir) / FWT88-WN (beli okvir). Montaža ni potrebna Industrijsko oblikovanje.

Važno (davčna vprašanja):

Vsi računi se samodejno ustvarijo kot za zasebne stranke z DDV

Če ste poslovna stranka, nam pustite sporočilo z imenom podjetja in veljavno številko DDV.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
rjava
Cached: Sun, 28 Apr 2024 03:21:31 GMT