VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

USB kabel za Lightning Baseus Glimmer Series, 2.4A, 2m (bel)

ID: 20627460
5,16 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
USB kabel za Lightning Baseus Glimmer Series, 2.4A, 2m (bel)

 

Baseus Glimmer 2m USB to Lightning kabel (bel)

Zdaj lahko v hipu vklopite svoj iPhone in prenesete vse datoteke s hitrostjo do 480 Mb/s. Kabel Baseus Glimmer USB to Lightning omogoča hitro polnjenje različnih naprav Apple, zahvaljujoč 2,4 A amperaži. Odlikuje ga izredna vzdržljivost in odpornost proti obrabi. Poleg tega bo vgrajena osvetlitev ozadja olajšala uporabo kabla, priložena zaponka Velcro pa omogoča priročno shranjevanje.

Hitro polnjenje naprave

Obnovitev moči vašega pametnega telefona ne traja dolgo. Izdelek ponuja 2,4 A polnjenje, tako da lahko svoj iPhone serije 6-14 v hipu napolnite do konca. Še več, uporabljali ga boste tudi za napajanje drugih naprav znamke Apple, vključno z brezžičnimi slušalkami in ipodi.

Takojšen prenos podatkov

Hitro polnjenje naprav ni edina prednost tega kabla! Omogoča tudi bliskovito hiter prenos podatkov, katerega hitrost sega do 480 Mbps. Ni vam več treba čakati v nedogled, da se fotografije ali video posnetki z vašega dopusta ali pomembni dokumenti prenesejo med napravami!

Vzdržljiv in odporen

Praktičen kabel Baseus Glimmer vam bo odlično služil dlje časa. Izdelan je iz trpežne najlonske pletenice, ki je odporna na upogibanje, raztezanje in zlom. Poleg tega je bil del kabla pri vtiču dodatno ojačan, tako da ste lahko prepričani, da se po večkratnem upogibanju ne bo poškodoval. Konektorji iz cinkove zlitine pa so odporni na oksidacijo in obrabo.

Ustvarjeno za vaše udobje

Kabel je opremljen s posebno osvetlitvijo Lightning priključka. To vam olajša iskanje kabla v temi in enostavno povezavo naprave za polnjenje. Še več, priložena vam bo praktična zaponka na ježka, ki bo olajšala shranjevanje in transport – ne samo, da se ne bo zapletla, ampak bo tudi poskrbela za urejenost!

Proizvajalec Baseus
Model CADH000302
Material Cinkova zlitina + najlon
barva Bela
Priključek USB na Lightning
Dolžina kabla 2 m
Izhodni tok 2,4A
Hitrost prenosa 480 Mbps
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
hišni polnilec
Cached: Sat, 27 Apr 2024 04:51:13 GMT