Išči
Big BangIzdelkiDomČiščenje & shranjevanjeDodatki & pripomočki za čiščenjeSOLIS SOLIPOL SPECIAL sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna (1L)

SOLIS SOLIPOL SPECIAL sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna (1L)

ID: 20828093
13,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Naj vam kamen ne pokvari vsakodnevne vznemirljivosti kave. Solis Solipol Posebno sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna iz vašega kavnega aparata. Deluje učinkovito in hitro. Za espresso kavne aparate.

 

Bi radi dolgo uživali v svojem espresso aparatu? To zahteva redno čiščenje naprave, da odstranite vodni kamen. S Solipol Special je čiščenje učinkovito in hitro. Poleg tega Solipol Special pozitivno vpliva tudi na kakovost vaše skodelice kave. Posebej je razvit za espresso aparate in popolnoma avtomatizirane kavne aparate. Posebno sredstvo za odstranjevanje kamna SOLIPOL vsebuje formulo na osnovi mlečne kisline in ne napada občutljivih materialov. Zamašek oblikovan za zaščito otrok – Otroci ne morejo odpreti tega izdelka. Enostaven za uporabo Za vse vrste espresso aparatov in popolnoma avtomatskih kavnih aparatov Odporen na vodni kamen Specialno sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna SOLIPOL® vsebuje formulacijo na osnovi mlečne kisline in ne napada občutljivih materialov Kapa z zaščito za otroke Otroci tega izdelka ne morejo odpreti.
Cached: Thu, 09 May 2024 09:24:22 GMT