VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiMali gospodinjski aparatiVse za vodoGrelniki vodeSOLIS Tea Kettle Automatic Kuhalnik za čaj in grelnik vode

SOLIS Tea Kettle Automatic Kuhalnik za čaj in grelnik vode

ID: 20556528
199,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
S čajnikom Solis Tea Kettle Automatic je vedno pravi čas za čaj. Kuhalnik za čaj in grelnik vode z avtomatsko košaro za čaj, programiranim časom infundiranja in nastavitvijo temperature za najboljšo izkušnjo čaja.

 

Kuhalnik za vodo in čaj v enem z avtomatizirano košarico za čaj, programiranim časom infuzije in nastavitvami temperature za najboljše rezultate. Ta eleganten kuhalnik za vodo in čaj izboljša vašo izkušnjo pitja čaja. Vaš čaj kuha samo tako dolgo, da se razvije okus. In to počne samodejno. Filter za čaj je izdelan iz nerjavnega jekla in se lahko zaradi lažjega čiščenja odstrani. Temperaturo lahko sami nastavite v 5-stopinjskih korakih ali izberete enega od 5 programov. Košarica za čaj iz nerjavnega jekla se samodejno spusti. Po času kuhanja, ki lahko traja od 30 sekund do 10 minut, se samodejno dvigne. Čajnik je izdelan iz plastičnih delov brez BPA, nerjavnega jekla in higieničnega stekla. Za različne vrste čaja Izberite predhodno nastavljen program ali nastavite želen čas kuhanja (0,5–10 minut) in temperaturo (40 °C–100 °C). Integrirana košarica za čaj Košarica za čaj se samodejno spusti in dvigne. Slednje prepreči predolgo namakanje čaja. Odstranljiv filter za vodni kamen Filter za vodni kamen, ki se lahko zaradi čiščenja enostavno odstrani, odstrani delce v čaju ali vodi. Funkcija ohranjanja toplote Funkcija ohranja vodo na želeni temperaturi do 60 minut. Prostornina 1,7 litra Zavrete lahko do 1,7 litra vode ali skuhate do 1 liter čaja hkrati. Funkcija časovnika Nastavite časomer in kuhalnik za čaj se bo vklopil ob navedenem času. Odstranljiva košarica za čaj Odstranljiva košarica za čaj iz nerjavnega jekla za enostavno čiščenje in polnjenje. Nastavljiv v vseh pogledih Nastavljiv čas kuhanja: od 30 sekund do 10 minut. Plastični deli brez BPA Grelnik vode je izdelan iz plastičnih delov brez BPA. LCD zaslon Kotliček za čaj in vodo ima LCD zaslon z osvetlitvijo ozadja. Nastavitev temperature Temperaturo vode lahko nastavite od 40 do 100°C, v korakih po 5°C. Čajni programi Izbirate lahko med zelenim, črnim, belim, zeliščnim in oolong čajem. Garancija: 2 leti (zasebna uporaba);1 leto (komercialna uporaba)
Tehnične podrobnosti
Jamstvo v letih
2
Garancija v letih
2
Barva
srebrna
Moč [W]
2200
Prostornina posode [l]
1.7
Cached: Fri, 03 May 2024 11:03:56 GMT