Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaKozmetikaKozmetični dodatkiSončna svetilka za vetrne zvončke iz javorjevih listov. Vrtna luč. Pokrajinska luč

Sončna svetilka za vetrne zvončke iz javorjevih listov. Vrtna luč. Pokrajinska luč

ID: 21125874
-39 % Novo
43,34 €
26,23 €
Prihranek  17,11 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Vetrni zvonček se napaja s sončno energijo in samodejno oddaja različne čudovite barve v temi ponoči po dnevu neposredne sončne svetlobe.
Lahko tudi obesite lučko z vetrnim zvončkom iz javorjevih listov zunaj okna vaše spalnice kot lestenec in dober okras. V vetriču se bo nežno vrtel.
Vetrne zvončke lahko preprosto obesite na drevesa, ograje, zelenice, vrata, okna in katera koli druga mesta, ki vam ustrezajo.
Solarne vetrne zvončke lahko uporabite kot darila za materinski dan, darila za sočutje, rojstnodnevna darila, darila za vselitev, darila za zahvalni dan, božična darila itd.
Paket vključuje: 1*svetilka vetrnih zvončkov
Opomba: 1. Prosimo dovolite majhno napako zaradi ročnega merjenja. Preden oddate ponudbo, se prepričajte, da vas ne moti. 2. Barva se lahko razlikuje zaradi različnih monitorjev, prosimo za razumevanje.
Opomba: Pozdravljeni, pri nakupu izdelkov bodite pozorni na naslov za dostavo. Če so vaši podatki za dostavo (kot so ime, ulica, hišna številka, zvonec/nabiralnik brez imena itd.) napačni, naročilo ne bo pravilno dostavljeno.)
Cached: Thu, 02 May 2024 13:35:53 GMT