VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne ščetkeSonična zobna ščetka s kompletom konic in potovalnim kovčkom Bitvae R2 (bela)

Sonična zobna ščetka s kompletom konic in potovalnim kovčkom Bitvae R2 (bela)

ID: 20628204
30,96 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 57.75 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sonična zobna ščetka s kompletom konic in potovalnim kovčkom Bitvae R2 (bela)

 

Sonična zobna ščetka z nastavkom in etuijem Bitvae R2 (bela)

Želite še bolje poskrbeti za svojo ustno higieno? Z Bitvae R2 bo to mogoče! Zagotavlja boljše čiščenje kot običajna zobna ščetka, še več, zahvaljujoč vgrajenemu časovniku boste pridobili zaupanje, da so vaši zobje očiščeni v skladu s priporočili zobozdravnikov. Poleg tega boste v kompletu našli zamenljive konice, ki jih lahko delite s svojimi najdražjimi.

BITVAE/R2-Whiteheadcase/6

Popolna higiena

Bitvae R2, je sonična zobna ščetka, ki nudi odlično ustno higieno, zahvaljujoč visoki frekvenci tresljajev 40000 VPM. Zahvaljujoč napredni tehnologiji lahko odstrani do 400 % več zobnih oblog kot običajna ročna zobna ščetka, kar zagotavlja zdrave in čiste zobe. Poleg tega ta inovativni izdelek vključuje 8 zamenljivih konic – šest glav za dnevno čiščenje in dve specializirani glavi za nego dlesni. To pomeni, da Bitvae R2 ni le izjemno učinkovit, ampak tudi vsestranski.

BITVAE/R2-Whiteheadcase/4

Enostavnost čiščenja

Sonična zobna ščetka Bitvae je zagotovilo za učinkovito ustno higieno brez nepotrebnih zapletov. Opremljen je z vgrajenim 2-minutnim časovnikom, ki omogoča temeljito in učinkovito čiščenje v skladu s priporočili zobozdravnikov. Še več, naprava vas vsakih 30 sekund opomni, da spremenite mesto čiščenja, tako da je vsak kotiček vaših ust deležen enakomerne nege.

BITVAE/R2-Whiteheadcase/3

Prilagojeno vašim potrebam

Bitvae se prilagaja vašim potrebam. Zobna ščetka ima pet načinov čiščenja - 'Clean' za standardno čiščenje, 'Sensitive' za tiste z občutljivimi zobmi, 'White' za odstranjevanje madežev in beljenje zob, 'Tongue' za temeljito čiščenje jezika in 'Gum Care' za nego dlesni. Zaradi te raznolikosti načinov je ta naprava celovito orodje za skrb za vaše ustno zdravje, prilagojeno vašim edinstvenim potrebam in željam.

BITVAE/R2-Whiteheadcase/8

Garancija varnosti

Garancija varnosti je eden najpomembnejših vidikov sonične zobne ščetke Bitvae R2. Opremljen je s posebnim senzorjem, ki ščiti dlesni pred premočnim pritiskom med čiščenjem, kar preprečuje poškodbe in zagotavlja udobno izkušnjo. Poleg tega ima zobna ščetka dvobarvni obroček, ki ga lahko uporabite za identifikacijo vsake glave ščetke, kar je še posebej uporabno, če si ročaj delijo družinski člani. Za ohranjanje najvišje higiene in učinkovitosti je priporočljivo zamenjati glave vsake 3 mesece.

BITVAE/R2-Whiteheadcase/7

Vodoodporen

Vodoodpornost je še ena prednost sonične zobne ščetke Bitvae R2. Zahvaljujoč certifikatu IPX7 je ta naprava popolnoma vodoodporna, kar pomeni, da jo lahko brez skrbi uporabljate pod prho ali med kopanjem. Ta funkcija prispeva k udobju uporabe in vam omogoča vzdrževanje rutine ustne higiene ne glede na okoliščine. Bitvae R2 združuje funkcionalnost, varnost in vzdržljivost ter izpolnjuje vse vaše potrebe po ohranjanju zdravih zob in dlesni.

BITVAE/R2-Whiteheadcase/5

Dolga življenjska doba

Ne samo, da Bitvae R2 ponuja odlične zmogljivosti čiščenja, je tudi izjemno energetsko učinkovit. Ta sonična zobna ščetka lahko z enim polnim polnjenjem deluje do 30 dni, zaradi česar je idealna za vsakodnevno uporabo in potovanja. Pozabite na nenehno polnjenje in uživajte v zanesljivem delovanju Bitvae R2, ki ne zagotavlja le učinkovitega čiščenja, temveč tudi izjemno udobje.

BITVAE/R2-Whiteheadcase/10

Vključeno

  • Zobna ščetka*1
  • Glave zobne ščetke*8
  • Potovalni kovček*1
  • USB*1
  • Pokrov proti prahu*1
  • Uporabniški priročnik*1
  • Garancijski list*1
Producent Bitvae
Model R2
barva Bela
Načini 5 načinov
Način delovanja Samodejno
Glave ščetk 8 glav zobne ščetke (6 glav za dnevno čiščenje + 2 glavi za nego dlesni)
Vrsta glave ščetke Glava z mehkimi ščetinami
Frekvenca vibracij 40000 VPM
Vrsta polnjenja USB brez adapterja
Čas polnjenja 3 ure
Čas delovanja Do 30 dni uporabe
Pametni časovnik 2-minutni časovnik
Senzor tlaka ja
Vodotesen nivo IPX7
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 01 Jun 2024 13:33:03 GMT