VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne ščetkeSonična zobna ščetka Seago SG-540 (rdeča)

Sonična zobna ščetka Seago SG-540 (rdeča)

ID: 20753197
14,73 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sonična zobna ščetka Seago SG-540 (rdeča)

 

Sonična zobna ščetka Seago SG-540

S Seagom lahko optimalno poskrbite za svojo ustno higieno. Sonična zobna ščetka SG-540 ustvarja vibracije s frekvenco do 42.000 gibov na minuto in ponuja 5 načinov, med katerimi lahko izbirate. Omogoča vam hkratno čiščenje zob in jezika. Ko je popolnoma napolnjen, vam lahko zdrži do 4 tedne in je tudi IPX7 vodotesen. Ima tudi pametni časovnik, tako da vam ni treba spremljati časa ščetkanja. Poskrbite za svoje zobe in zaslepite s čudovitim nasmehom!

Impresivna zmogljivost

Zakaj ščetka SG-540 deluje tako učinkovito? Ima izboljšan motor, ki zagotavlja zvočne vibracije do 42.000 gibov na minuto. Posledično učinkovito očisti tudi tiste težko dostopne predele ust, ki jih navadne zobne ščetke ne dosežejo. Izdelek hkrati deluje zelo tiho – zato vam ne bo treba skrbeti za moteč hrup.

Izbirate lahko med 5 načini

Zdaj lahko preprosto prilagodite delovanje ščetkanja svojim potrebam. SG-540 vam omogoča izbiro med 5 načini – poglejte, kateri je pravi za vas! Sensitive je za uporabnike z občutljivimi zobmi. Clean učinkovito odstrani madeže, umazanijo in hrano, Massage pa poskrbi za nežno masažo dlesni. Poliranje nudi učinek poliranja. Bela odstranjuje zobni kamen in pomaga pri beljenju zob.

Posebej oblikovani nasveti

Seago vam pomaga pri skrbi za vašo ustno higieno. Zobna ščetka SG-540 je opremljena s posebej oblikovano konico, ki nima samo visokokakovostnih, zaobljenih ščetin visoke gostote, temveč tudi majhne jezičke za čiščenje jezika. Zahvaljujoč dobro premišljeni zasnovi omogoča temeljito, učinkovito, a varno čiščenje brez nevarnosti, da bi poškodovali vašo sklenino. Komplet vsebuje tudi dodatno rezervno konico.

2 minutni časovnik

Optimalen čas ščetkanja je 2 minuti. Vendar se vam ni treba spomniti ali gledati na časovnik ali gledati! SG-540 poskrbi za vse namesto vas. Zahvaljujoč pametnemu časovniku vas bo vsakih 30 sekund opomnil, da zamenjate predel, ki ga krtačite, s kratkim premorom v vibriranju. Po 2 minutah čiščenja se naprava samodejno izklopi.

Prilagojeno vašim potrebam

Uporabite ga v kadi ali pod tušem - SG-540 je vodotesen po IPX7. Varno pa ga lahko operete pod tekočo vodo, da bo dlje časa v brezhibnem stanju in preprečite razmnoževanje bakterij. Naprava je tudi udobna za uporabo. Je izjemno lahek in njegov posebej oblikovan ročaj se popolnoma prilega vaši roki. Še več, zobna ščetka je priročna in kompaktna - zlahka jo pospravite v svoj kovček in vzamete s seboj na dopust!

Dolga življenjska doba baterije - hitro polnjenje

Uživajte v dolgem delovanju vaše zobne ščetke. Zahvaljujoč vzdržljivi litijevi bateriji lahko SG-540 deluje do 4 tedne s polnim polnjenjem. Tako vam ni treba prepogosto polniti. Naprava podpira tudi hitro polnjenje. Če ga želite napolniti, ga preprosto priključite na vir napajanja s kablom USB. Po približno 2 urah bo spet popolnoma operativen!

V škatli

  • Sonična zobna ščetka
  • Konice ščetke x2 (ena konica je že nameščena na zobno ščetko)
Znamka Seago
Model SG-540
barva rdeča
Frekvenca vibracij Do 42 000 udarcev na minuto
Ščetine Najlon
Čas delovanja Do 4 tedne
Vhodna napetost 5V
Vhodna moč 2W
Čas polnjenja Približno 2h
Tip baterije Litij
Vodoodporen IPX7
Dimenzije 27 x 30 x 253 mm
Material ABS + TPE + PP
Načini delovanja Bela, čista, občutljiva, masažna, polirana
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 31 May 2024 13:21:40 GMT