VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne ščetkeSonična zobna ščetka Seago SG-977 (zelena)

Sonična zobna ščetka Seago SG-977 (zelena)

ID: 20753215
14,21 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 9.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sonična zobna ščetka Seago SG-977 (zelena)

 

Sonična zobna ščetka Seago SG-977

Pomagajte svojemu otroku pravilno skrbeti za ustno zdravje in higieno. Zobna ščetka Seago SG-977, zasnovana z mislijo na najmlajše uporabnike, zagotavlja frekvenco tresljajev do 24.000 gibov na minuto za zelo temeljito čiščenje. Ponuja tudi 2-minutni časovnik in barvito LED osvetlitev ozadja. Opremljen je z mehkimi ščetinami, varnimi za emajl, zaradi česar je idealen za otroke.

Idealno za vašega otroka

Poskrbite za zdravje svojega otroka. Zobna ščetka Seago SG-977 bo najmlajšim uporabnikom omogočila temeljito umivanje zob. Naprava ustvarja vibracije s frekvenco do 24 000 udarcev na minuto in je opremljena z 2-minutnim časovnikom. Vsakih 30 sekund bo vašega otroka s kratkim premorom opomnil, da je treba zamenjati krtačeno površino, po 2 minutah pa samodejno preneha delovati. Tako ste lahko prepričani, da si vaš otrok umiva zobe natančno dolgo.

Glava ščetke z mehkimi ščetinami

Zakaj je zobna ščetka Seago SG-977 še tako idealna za otroke? Naprava ima posebno oblikovano konico z DuPont mehkimi ščetinami, ki so varne za sklenino in ne dražijo dlesni. Zaradi tega je primeren za najmlajše uporabnike. Komplet vključuje tudi 2 dodatni rezervni konici - ne pozabite ju redno menjati, da zagotovite higieno vašega otroka in maksimalno učinkovitost zobne ščetke.

Dobro premišljen dizajn

Zobna ščetka pritegne pozornost s svojim očarljivim dizajnom, ki bo zagotovo všeč najmlajšim uporabnikom. Zahvaljujoč ergonomski obliki je udoben za uporabo in se popolnoma prilega malim dlanicam. Odlikuje ga tudi barvita LED osvetlitev ozadja. Naprava je izdelana iz ABS plastike, ki je zdravju varna in ne vsebuje škodljivih, kemičnih snovi. Je vodoodporen po standardu IPX7, zato ga lahko poljubno uporabljate v kadi ali pod tušem.

Dolg čas delovanja

Naprava potrebuje le eno AAA baterijo (ni priložena), ki jo lahko enostavno kupite v številnih trgovinah. Ni vam treba skrbeti za njegovo pogosto menjavo - čas delovanja naprave je presenetljivo dolg. Ena baterija bo zdržala do 120 dni, ob predpostavki, da jo vaš otrok uporablja 2-krat na dan po 2 minuti. Naj vas ne skrbi, da naprava ne bo več delovala, ko boste najmanj pričakovali!

V škatli

  • Sonična zobna ščetka
  • Konice ščetke x3 (ena konica je že nameščena na zobno ščetko)
Znamka Seago
Model SG-977
barva Zelena
Frekvenca vibracij Do 24 000 udarcev na minuto
Vir energije 1x AAA 1,5 V baterija (ni vključena)
Čas delovanja Do 120 dni
Poraba energije 0,35 W
Delovna temperatura 0-50°C
Material ABS, TPE
Ščetine DuPont najlon
Premer posamezne ščetine 0,127 mm
Dimenzije 188 x 19 x 19 mm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 31 May 2024 23:42:49 GMT