VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne ščetkeSonična zobna ščetka z aplikacijo, setom konic in potovalnim etuijem S2 (črna)

Sonična zobna ščetka z aplikacijo, setom konic in potovalnim etuijem S2 (črna)

ID: 20628205
37,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 60.35 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sonična zobna ščetka z aplikacijo, setom konic in potovalnim etuijem S2 (črna)

 

Sonična zobna ščetka s kompletom konic in potovalni etui S2 (črna)

Ročno ščetkanje zob je preteklost! Spoznajte sonično zobno ščetko Bitvae in odkrijte neverjeten občutek svežine! To zobno ščetko, ki jo priporoča zobozdravstvena skupnost (ADA), odlikuje ultrazvočni motor in dolg čas delovanja. Ponuja 5 načinov ščetkanja in 9 stopenj intenzivnosti, od katerih bo vsako spremljal pametni časovnik, ki vas bo obvestil, kdaj morate zamenjati ščetkani predel. V paketu boste našli etui in zamenljive nastavke. Z namensko aplikacijo boste pridobili še več možnosti! Preverite katere! Življenjska doba zobne ščetke doseže 100 dni, njeno energijo pa boste obnovili v samo 4 urah!

BITVAE/S2-Blackheadcase/6

Učinkovitejše ščetkanje zob

Ultrazvočni motor, s katerim je opremljena zobna ščetka Bitvae, se odlikuje z neverjetno hitrostjo 40.000 tresljajev/minuto. To zagotavlja še bolj temeljito odstranjevanje ostankov iz ust. Pametni časovnik, ki se uporablja v zobni ščetki, vas bo vsakih 30 sekund opomnil, da zamenjate ščetkano površino, tako da ne boste zamudili nobenega kotička ali špranje! Če boste ščetkali premočno, bo v zobni ščetki zasvetil rdeč indikator – tako boste lahko pozabili na problem razdraženih dlesni!

BITVAE/S2-Blackheadcase/5

Izberite svoj najljubši način

Sonična zobna ščetka Bitvae ponuja do 5 načinov ščetkanja in 9 stopenj intenzivnosti, tako da boste zagotovo našli popolno konfiguracijo zase! Na voljo so vam načini Clean, White, Soft in Smart. Kaj to pomeni. Ne glede na to, ali so vaši zobje zdravi in močni ali morda šibki in občutljivi, vam bo ščetka omogočila varno in učinkovito skrbeti za vašo ustno higieno! Še več, način Gum Care vam bo omogočil nego občutljivih dlesni!

BITVAE/S2-Blackheadcase/9

Več možnosti z aplikacijo

Zdaj lahko storite več! Pri profesionalni negi zob vam bo pomagala namenska aplikacija iSpruz! Deluje z iOS in Android in vam bo pomagal izvedeti več o vašem ustnem zdravju. Kako deluje. Aplikacija spremlja vaše navade, tako da lahko prilagodi načrt čiščenja, ki ustreza vaši izbrani rutini. Na telefonu lahko preprosto preverite, katere dele ust si je vredno temeljiteje ščetkati! Skrb za vaš nasmeh še nikoli ni bila lažja! Poleg tega vam bo aplikacija omogočila preverjanje stanja napolnjenosti baterije. Na iSpruz lahko povežete več zobnih ščetk Bitvae!

BITVAE/S2-Blackheadcase/8

Priloženi praktični dodatki

V kompletu boste našli številne uporabne pripomočke, s katerimi bo vaša ustna nega še bolj učinkovita! 8 konic je komplet, ki bo zdržal do 2 leti ščetkanja. Med njimi boste našli nasvete za nego dlesni in čiščenje jezika. V kompletu je tudi etui, ki bo olajšal transport zobne ščetke.

BITVAE/S2-Blackheadcase/2

Vsebina kompleta

  • Sonična zobna ščetka
  • Nadomestni nasveti x8
  • Ovitek
  • USB kabel
Proizvajalec Bitvae
Koda proizvajalca S2 Black+heads+kovček
Vhodna napetost adapterja 100-240 V; 50/60 Hz
Izhodna napetost adapterja 5V/1A
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 20 May 2024 09:02:14 GMT