VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne ščetkeSonična zobna ščetka z naglavkom in etuijem FairyWill FW-508 (črna in roza)

Sonična zobna ščetka z naglavkom in etuijem FairyWill FW-508 (črna in roza)

ID: 20721049
33,48 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 59.14 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sonična zobna ščetka z naglavkom in etuijem FairyWill FW-508 (črna in roza)

 

FairyWill FW-508 sonična zobna ščetka s kompletom konic in etuijem (črna in roza)

Sanjate o zdravih, bleščeče belih zobeh? Imamo nekaj posebej za vas! Sonična zobna ščetka FairyWill FW508 ustvarja tresljaje s frekvenco do 40.000 na minuto in ponuja izbiro med 5 načini. Opremljen je tudi s pametnim 2-minutnim časovnikom in dolgotrajno baterijo, ki zagotavlja do 30 dni uporabe z enim polnjenjem. Komplet vsebuje 2 zobni ščetki FairyWill FW-508, etui in nadomestne konice. Podarite eno zobno ščetko ljubljeni osebi in začnite dan z nasmehom!


Dlje uživajte v občutku svežine

Zobna ščetka uporablja vibracije, katerih frekvenca je kar 40.000/minuto. To pomeni, da zagotavlja temeljito umivanje zob v samo 2 minutah! FairyWill FW-508 je opremljen tudi s pametnim časovnikom, ki vas vsakih 30 sekund s kratkim premorom opomni, da zamenjate očiščen predel ust. Po 2 minutah se zobna ščetka samodejno izklopi. To je vse, kar je potrebno, da uživate v občutku čistoče in svežine!


Izberite svoj najljubši način

FairyWill ponuja do 5 načinov delovanja, tako da lahko njegovo delovanje prilagodite svojim potrebam in željam. Čisti način je odličen za vsakodnevno uporabo. Na voljo je tudi beli način za odstranjevanje trdovratnega zobnega kamna in madežev, masažni način za masažo dlesni in poljski način za poliranje sprednjih zob. Če so vaši zobje občutljivi, bo način Sensitive idealen za vas.


Ustvarjeno z mislijo na udobje

FairyWill FW-508 vas lahko spremlja v kadi ali pod tušem. Zobno ščetko odlikuje ocena IPX7, kar pomeni, da je odporna na škropljenje! Brez skrbi ga lahko operete pod tekočo vodo in mu tako podaljšate življenjsko dobo in zmanjšate tveganje za razmnoževanje bakterij.


Dodatni nasveti

V kompletu boste našli tudi nadomestne konice zobne ščetke. Za najboljše rezultate redno menjajte konico. Brez skrbi! Zobna ščetka vas bo sama opomnila, da jo morate zamenjati - obarvane ščetine konice začnejo bledeti - to je najboljši čas za uporabo nove.


Učinkovito delovanje

Zobna ščetka uporablja vzdržljivo baterijo, katere eno polnjenje zagotavlja do 30 dni delovanja. Za obnovitev energije zobne ščetke potrebuje približno 4 ure. Izdelek podpira razpon napetosti od 110-240 voltov, kar pomeni, da ga lahko preprosto priključite ne samo na običajen omrežni polnilec, ampak tudi na primer na powerbank ali prenosni računalnik.


Vključeno

  • Sonična zobna ščetka x 2
  • Nasveti za zamenjavo
  • Ovitek

Specifikacija:

Proizvajalec FairyWill
Model FW508 Barva roza in črna
Frekvenca vibracij Do 40.000 na minuto
Vodoodporen IPX7
Čas delovanja Do 30 dni
Čas polnjenja Približno 4 h
Območje napetosti 110-240 V
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 04 May 2024 02:59:28 GMT