VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne ščetkeSonična zobna ščetka z naglavkom in etuijem FairyWill FW-E11 (roza)

Sonična zobna ščetka z naglavkom in etuijem FairyWill FW-E11 (roza)

ID: 20753212
30,08 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 52.76 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sonična zobna ščetka z naglavkom in etuijem FairyWill FW-E11 (roza)

 

Sonična zobna ščetka FairyWill FW-E11

Zdaj lahko še bolje poskrbite za svojo ustno higieno. Sonična zobna ščetka FairyWill E11 ustvarja tresljaje do 40.000 vrt/min in učinkovito očisti tudi tiste predele, ki jih običajna zobna ščetka ne doseže. S 5 razpoložljivimi načini ga lahko preprosto prilagodite svojim potrebam, pametni časovnik pa olajša temeljito umivanje zob. V kompletu je 8 zamenljivih konic in praktičen kovček.

Učinkovito čiščenje

Opustite navadne, neučinkovite zobne ščetke. E11 ustvarja visokofrekvenčne zvočne vibracije za temeljito in učinkovito čiščenje vaših zob v kratkem času. Odstrani do 100 % madežev, ostankov hrane in drugih nečistoč. Uporabljajte ga le približno 14 dni in uživajte v vidno bolj zdravih zobeh in dlesnih. Skrb za vašo ustno higieno še nikoli ni bila lažja!

5 načinov

Kaj naredi zobno ščetko, ki lahko popolnoma zadovolji različne potrebe uporabnikov? Naprava omogoča izbiro med 5 načini, tako da jo enostavno prilagodite svojim zahtevam. Način Sensitive je primeren za uporabnike z občutljivimi zobmi. Clean je popoln za vsakodnevno uporabo. Masaža omogoča nežno masažo dlesni. Bela vam bo olajšala beljenje zob, Polish pa omogoča poliranje.

Inteligentni časovnik

Poskrbite, da si zobe umivate točno tako dolgo. Zobna ščetka E11 je opremljena z inteligentnim časovnikom, ki vam olajša uporabo. Vsakih 30 sekund vas bo kratek premor opomnil, da zamenjate predel, ki ga krtačite, po 2 minutah pa bo naprava prenehala delovati. Vse to vam bo omogočilo temeljito umivanje zob in vam pomagalo razviti dobre navade.

Hitro polnjenje

Uživajte v dolgem času delovanja zobne ščetke. E11 ima vgrajeno polnilno baterijo, ki zdrži do 30 dni s polnim polnjenjem. Polnjenje naprave traja le približno 2 uri. To je zahvaljujoč sodobni tehnologiji hitrega polnjenja. V paketu boste našli tudi USB kabel, s katerim ščetko priključite na vir napajanja.

Vključenih je 8 nasvetov

V kompletu je kar 8 zamenljivih konic zobne ščetke. Ta velika zaloga vam bo zadostovala do 2 leti! DuPont najlonske ščetine v obliki črke W se popolnoma prilegajo vašim zobem in dlesnim ter zagotavljajo temeljito čiščenje tudi na težko dostopnih mestih. In ni vam treba skrbeti, da bi pozabili zamenjati konico. Ko bo pravi čas, bodo modre ščetine začele bledeti, da vas bodo spomnile.

Vzemite ga na naslednje potovanje

Ni se vam treba odreči možnosti temeljitega umivanja zob, ko greste na dopust ali potovanje za nekaj dni. Zobna ščetka je dovolj lahka in prenosljiva, da jo lahko vzamete skoraj povsod, zato ne bo zavzela veliko prostora v vaši torbi ali kovčku. Udoben in varen transport je možen zahvaljujoč priloženemu kovčku. Kompatibilen je tudi z 110-240V, tako da ga lahko enostavno polnite tudi v tujini.

Vodoodporen

Brez skrbi uporabljajte zobno ščetko v kadi ali pod tušem. E11 je vodotesen po IPX7, kar pomeni, da je varen pred brizgami in razlitjem. Varno ga lahko operete tudi pod tekočo vodo. S tem ne boste le podaljšali njegove življenjske dobe in ga ohranili v odličnem stanju, temveč boste tudi preprečili razmnoževanje bakterij.

V škatli

  • Sonična zobna ščetka
  • Glave ščetke x8
  • Ovitek
  • Polnilni kabel
Znamka FairyWill
Model FW-E11
barva Roza
Frekvenca vibracij 40.000 na minuto
Vodoodporen IPX7
Čas polnjenja Približno 2h
Vir energije DC 3,7 V
Napetost 110-240V
Poraba energije 1-1,8 W
Ščetine Najlon DuPont
Material ABS / TPE
barva Črna
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 03 May 2024 15:11:22 GMT