Išči

SONOFF centralna nadzorna enota NSPanel-EUW - bela

ID: 20765608
79,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ELKOtex
Na voljo še 1 ponudba od 87.92 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SONOFF centralna nadzorna enota NSPanel-EUW - bela

 

Nadzorni center - Vse v enem

NSPanel vam omogoča uporabo posebnih scenarijev v različnih situacijah z enim dotikom. Poleg scenarijskega upravljanja je združljiv s skoraj vsemi Sonoff napravami in ima centralno krmilno funkcijo nadzorne skupine.

Integrirana plošča HMI SONOFF

NSPanel združuje nadzor HMI, pametno nadzorovanje temperature in pametno stensko stikalo, kar omogoča, da vaš dom postane priročno in pametno mesto.

Termostat za avtomatizacijo doma

Z vgrajenim zmogljivim termostatom lahko nastavite različne notranje temperature za različna časovna obdobja, NSPanel pa bo samodejno sprožil ogrevalno ali hlajevalno opremo v skladu z vašimi nastavitvami, da ohrani prostor pri udobni temperaturi.

Različni načini nadzora

SONOFF NPanel lahko upravljate na več načinov, vključno z dvokanalnimi stikali, zaslonom na dotikom in aplikacijo eWeLink. Poleg tega SONOFF NPanel podpira Alexa, Google Assistant in celo bližnjice Siri, kar omogoča preprost glasovni nadzor vaših gospodinjskih aparatov.

Spremljanje časa in vremena

Z vgrajenimi senzorji in WiFi povezavo lahko pametno stensko stikalo NSPanel v realnem času posodablja vreme, notranjo temperaturo, zunanjo temperaturo, čas in datum.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 06 May 2024 22:12:49 GMT