VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

vidaXL Komoda s 3 policami trden predelan les

ID: 20622964
151,32 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 1 ponudba od 159.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta kredenca s tremi policami je narejena iz masivnega predelanega lesa. Oddaja starinski šarm zato se bo odlično podala k vašemu dekorju. Razlike v vzorcih lesa in barvah dajejo tej kredenci edinstven karakter..

 

Ta lesena komoda iz trdnega predelanega lesa je oblikovana v starinskem slogu, zato bo predstavljala brezčasen dodatek za vaš dom. Zahvaljujoč močnemu jeklenemu okvirju je ta kos pohištva zelo močan in vzdržljiv. Ima tri stabilne police na katere lahko postavite pijačo, košare s sadjem, lončnice ali druge stvari. Lahko se uporablja tudi kot konzolna mizica, stranska omarica, visoka omarica itd.

Stranska omarica je narejena iz predelanega lesa, zato je vsak kos pohištva edinstven in malo drugačen od ostalih. Pohištvo iz predelanega lesa ima značilnosti različnih vrst lesa, kot so tikovina, akacijev les, mangov les, salovina itd. Predelan les je trden, stabilen, trpežen in čudovit. Znaki obrabe in vidna struktura lesa dajejo vsakemu kosu pohištva svojo lastno zgodovino in edinstven videz.

Stranska mizica je v celoti ročno narejena, kar se odraža tudi v njenem spektakularnem retro stilu. Vsak korak v procesu izdelave j izveden zelo previdno, ne glede na to ali gre za rekombiniranje, poliranje, barvanje ali voskanje.

Posebna opomba: Barve se od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsaka kredenca edinstvena. Dobava je naključna, kar zagotavlja ekskluzivnost in individualnost vašega izdelka.

  • Barva: Večbarvno
  • Material: Trden predelan les + jeklen okvir
  • Dimenzije: 110 x 35 x 78 cm (D x Š x V)
  • S tremi policami
  • Popolnoma ročno izdelano
  • Polirano, delno barvano in voskano
Tehnične podrobnosti
Barva
več barv
Višina [cm]
77
Globina [cm]
35
Širina [cm]
110
Cached: Fri, 26 Apr 2024 19:10:29 GMT