Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeOstale igračeSpomladanska slovesnost 70808 - Playmobil Ayuma

Spomladanska slovesnost 70808 - Playmobil Ayuma

ID: 20397039
61,47 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Na voljo še 2 ponudbi od 71.53 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Hiša netopirjev 70825 - Playmobil Ayuma Zavetje netopirjevih vil lahko s pomočjo kaveljčka obesite na ruševine netopirjevih vil ali v otroško sobo. Okrasite ga lahko tudi z bleščečimi nalepka

 

Spomladanska slovesnost 70808 - Playmobil Ayuma

Na Pomladnem obredu mlade vile od okamenele vilinske glave spoznavajo, ali pripadajo gozdnim, kristalnim ali viteškim vilam. Za odgovor se obrne kristal na diademu okamenele glave. Odgovor se nato pojavi v obliki ikone, potem ko okamnelo glavo potisnete na stran. Obred spremlja šaman. Vključuje silikonsko zapestnico s 3 različnimi obeski (Gozd, Kristal in Vitez Vitez). Dimenzije: 29 x 20 x 18,5 cm (DxGxV).

Pustolovščine v Ayumi se razburljivo nadaljujejo. Prihodnost vseh mladih vil se odloča na spomladanskem obredu, najpomembnejšem obredu v pravljičnem gozdu. Vrteči se kristal okamenele vilinske glave določa, ali deviška vila postane gozdna vila, kristalna vila ali viteška vila. Pod budnimi očmi šamana se kristal tiare obrne in nato okamnelo glavo potisne na stran. Razkriti simbol razkriva odločitev. Mlada vila nato prejme krila, nakit in ščit svoje vrste ter je veselo sprejeta v krog vil.

 OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let

 

Tehnične podrobnosti
Število kosov v kompletu
108
Cached: Tue, 07 May 2024 12:35:15 GMT