VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaTipkovniceSteelseries Apex 9 TKL tipkovnica US 64847/

Steelseries Apex 9 TKL tipkovnica US 64847/

ID: 20365062
252,02 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ElectroMGD
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Dosega hitrost svetlobe
Izkoristite moč optičnih stikal s po meri izdelanim OptiPoint za bliskovito hiter odzivni čas 0,2 ms in pritiske tipk brez odboja.

33 % hitrejše aktiviranje v primerjavi z vodilno konkurenco
Naredite prvo potezo, preden se vaši nasprotniki zdrznejo. Revolucionarna optična stikala OptiPoint se takoj odzovejo na spremembe svetlobe v kombinaciji z 1 mm točko aktiviranja, da si prislužite prvo mesto.

2-točkovno aktiviranje
Prilagodite se vsaki igri tako, da spremenite globino registracije s hitrega lahkega 1 mm pritiska na 1,5 mm pritisk tipke, osredotočen na natančnost.

Zamenljiva stikala
Prilagodite, nadgradite in popravite svojo tipkovnico tako, da spremenite stikala v svoj najljubši slog stikala OptiPoint in jo naredite resnično svojo.

Poenostavljen dizajn TKL
Igrajte tako kot profesionalci e-športa s kompaktno, ergonomsko tipkovnico. Faktor oblike tenkeyless dajejo prednost vodilnim svetovnim igralcem in omogoča večjo prilagodljivost pri premikanju miške.

Lastnosti:
Stikala: SteelSeries Linear OptiPoint Optical
Ocena stikala: 100 milijonov pritiskov tipk
Vgrajeni pomnilnik: 5 profilov po meri
Procesor: 32-bitni ARM
Aktivacijske točke / sila: 1,0-1,5 mm / 35 g
Povezava: Odstranljiv USB Type-C

 

Dosega hitrost svetlobe Izkoristite moč optičnih stikal s po meri izdelanim OptiPoint za bliskovito hiter odzivni čas 0,2 ms in pritiske tipk brez odboja. 33 % hitrejše aktiviranje v primerjavi z vodilno konkurenco Naredite prvo potezo, preden se vaši nasprotniki zdrznejo. Revolucionarna optična stikala OptiPoint se takoj odzovejo na spremembe svetlobe v kombinaciji z 1 mm točko aktiviranja, da si prislužite prvo mesto. 2-točkovno aktiviranje Prilagodite se vsaki igri tako, da spremenite globino registracije s hitrega lahkega 1 mm pritiska na 1,5 mm pritisk tipke, osredotočen na natančnost. Zamenljiva stikala Prilagodite, nadgradite in popravite svojo tipkovnico tako, da spremenite stikala v svoj najljubši slog stikala OptiPoint in jo naredite resnično svojo. Poenostavljen dizajn TKL Igrajte tako kot profesionalci e-športa s kompaktno, ergonomsko tipkovnico. Faktor oblike tenkeyless dajejo prednost vodilnim svetovnim igralcem in omogoča večjo prilagodljivost pri premikanju miške. Lastnosti: Stikala: SteelSeries Linear OptiPoint Optical Ocena stikala: 100 milijonov pritiskov tipk Vgrajeni pomnilnik: 5 profilov po meri Procesor: 32-bitni ARM Aktivacijske točke / sila: 1,0-1,5 mm / 35 g Povezava: Odstranljiv USB Type-C
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Brezžična povezava
ne
Namen uporabe
gaming
Numerična tipkovnica
ne
Osvetljena tipkovnica
da
Cached: Sun, 28 Apr 2024 00:37:07 GMT