VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Steelseries Arena 9 zvočniki EU 61549/

ID: 20365057
802,07 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ElectroMGD
Na voljo še 2 ponudbi od 599.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Poiščite svojo areno
Zvočniki Arena 9 bodo vašo igralno napravo spremenili v epsko igralno areno.

Obogatite svoj igralni prostor s poglobljenim prostorskim zvokom vrhunske kakovosti, ki ga prinaša kombinacija štirih zvočnikov, zvočnika osrednjega kanala in zmogljivega 6,5-palčnega globokotonca. Arena 9 je idealna za igralce, ki želijo resnično pozicionirano zvočno izkušnjo.

5.1 prostorski zvok prek USB-ja
Doživite nagrajeni zvok SteelSeries v prvem na svetu pravem 5.1 prostorskem zvočnem sistemu za igranje iger prek USB povezave z enim računalnikom. 2 sprednja in 2 zadnja zvočnika delujeta usklajeno z namenskim osrednjim kanalskim zvočnikom in nizkotoncem, da vaš zvok oživi.

Brezžični zadnji zvočniki
Dva zadnja zvočnika se brezžično povežeta z nizkotoncem, pri čemer odstranite kable, ki segajo od zadnje do sprednje strani vašega prostora. Odstranljiva stojala z navojnim vložkom na zadnji strani omogočajo stensko montažo.

Dizajn dvosmernega zvočnika
Vstopite v svet bogatega, podrobnega in natančnega zvoka, ko dinamični gonilniki sodelujejo pri ustvarjanju zelo natančne in robustne zvočne slike. Nizkotonci upravljajo srednje frekvence, kar visokotoncem omogoča, da se osredotočijo na največjo jasnost visokih tonov.

Glavne lastnosti:
Pravi prostorski zvok 5.1, vključno s 6,5-palčnim globokotoncem za poglobljeno igranje iger prek ene same povezave USB
Dva brezžična zadnja zvočnika za povezlji…

 

Poiščite svojo areno Zvočniki Arena 9 bodo vašo igralno napravo spremenili v epsko igralno areno. Obogatite svoj igralni prostor s poglobljenim prostorskim zvokom vrhunske kakovosti, ki ga prinaša kombinacija štirih zvočnikov, zvočnika osrednjega kanala in zmogljivega 6,5-palčnega globokotonca. Arena 9 je idealna za igralce, ki želijo resnično pozicionirano zvočno izkušnjo. 5.1 prostorski zvok prek USB-ja Doživite nagrajeni zvok SteelSeries v prvem na svetu pravem 5.1 prostorskem zvočnem sistemu za igranje iger prek USB povezave z enim računalnikom. 2 sprednja in 2 zadnja zvočnika delujeta usklajeno z namenskim osrednjim kanalskim zvočnikom in nizkotoncem, da vaš zvok oživi. Brezžični zadnji zvočniki Dva zadnja zvočnika se brezžično povežeta z nizkotoncem, pri čemer odstranite kable, ki segajo od zadnje do sprednje strani vašega prostora. Odstranljiva stojala z navojnim vložkom na zadnji strani omogočajo stensko montažo. Dizajn dvosmernega zvočnika Vstopite v svet bogatega, podrobnega in natančnega zvoka, ko dinamični gonilniki sodelujejo pri ustvarjanju zelo natančne in robustne zvočne slike. Nizkotonci upravljajo srednje frekvence, kar visokotoncem omogoča, da se osredotočijo na največjo jasnost visokih tonov. Glavne lastnosti: Pravi prostorski zvok 5.1, vključno s 6,5-palčnim globokotoncem za poglobljeno igranje iger prek ene same povezave USB Dva brezžična zadnja zvočnika za povezljivost med sprednjim in zadnjim delom prostora brez kablov Robustna in natančna zvočna kulisa z dvosmernim dizajnom zvočnikov, ki vključuje nizkotonce iz organskih vlaken in visokotonce s svileno kupolo Osvetljeni zvočniki s 16,8 milijoni barv RGB, ki se odzivajo na dogajanje in glasbo na zaslonu Preprosto se povežite z osebnim računalnikom, PlayStationom in Macom ter drugimi z USB, Bluetooth, optičnimi ali 3,5 mm Aux in žičnimi slušalkami Informativni zaslon OLED s kontrolami glasnosti, 5.1 Upmix, preklopom slušalk, LED kontrolami, povezovanjem BT, EQ in sistemskimi funkcijami Prilagodite zvok z 10-pasovnim parametričnim EQ z akustičnim odpravljanjem odmeva iz programske opreme Sonar in še več Lastnosti: Celoten sistem: Odziv celotnega obsega: 35-20.000 Hz Občutljivost: 89 dB Max SPL: 100 dB Prednji zvočniki: Gonilniki: 2-smerni Visokotonec: 0,75" Nizkotonec: 3" Gonilnik nizkotonca: 6,5" usmerjen navzdol Brezžični zadnji zvočniki: Gonilniki zvočnikov: 2-smerni Visokotonec: 0,75" Nizkotonec: 2,75" Brezžično: ja Montaža na steno: ja Centralni zvočnik: Gonilniki zvočnikov: 2 nizkotonca + 1 visokotonec Visokotonec: 0,75" Nizkotonci: 2,75"
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta zvoka
5.1
Vir napajanja
elektrika
Sistem zvočnika
5.1 sistem
Priključek za mikrofon
da
Namen uporabe
gaming
Ločen nizkotonec
da
Leseno ohišje
ne
Izhod za slušalke
da
Frekvenčni razpon
35 - 20 000 Hz
Barva
črna
Cached: Fri, 26 Apr 2024 15:30:43 GMT