VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaDildotiSTEKLENI DILDO Gildo Ocean Flow

STEKLENI DILDO Gildo Ocean Flow

ID: 20398848
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
39,95 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 6.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Svet užitka
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pustite se, da vas preseneti. Dildo Ocean Flow je izdelan iz visokokakovostnega stekla in ima 5 cm silikonsko podlago, zaradi česar je primeren tako za vaginalno kot analno uporabo. Široko dno omogoča varno igro in odličen oprijem. Gred ima stimulativne grebene za najbolj

 

Pustite se, da vas preseneti.

   

Dildo Ocean Flow je izdelan iz visokokakovostnega stekla in ima 5 cm silikonsko podlago, zaradi česar je primeren tako za vaginalno kot analno uporabo. Široko dno omogoča varno igro in odličen oprijem. Gred ima stimulativne grebene za najbolj optimalno stimulacijo. Konica je stožčaste oblike, ki omogoča, da se enostavno vstavi z malo lubrikanta na vodni osnovi. 

   

TEMPERATURNA IGRA

Ocean Flow je kot nalašč za temperaturno igro in ga lahko ogrejete ali ohladite tako, da ga za nekaj minut postavite v hladilnik ali v vročo ali hladno vodo.

NEGA

Po uporabi dildo očistite z mlačno vodo in čistilom za igrače ter shranite na suhem in temnem mestu. Po potrebi uporabite vrečko za igrače, da zaščitite dildo pred prahom in praskami.

ANALNO ali VAGINALNO

Prosimo, upoštevajte ali dildo uporabljate za analno in vaginalno uporabo? Zunanjost vedno zelo dobro očistite z mlačno vodo in čistilom za igrače, da zmanjšate morebitne (škodljive) bakterije. 

   

Cached: Fri, 31 May 2024 17:52:18 GMT