VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomČiščenje & shranjevanjeŠkatle, zaboji & vreče za shranjevanjeStenska škatla za shranjevanje, večnamenska enostavna namestitev, lahko držalo za toaletno zobno pasto v obliki risanke

Stenska škatla za shranjevanje, večnamenska enostavna namestitev, lahko držalo za toaletno zobno pasto v obliki risanke

ID: 21131616
-39 % Novo
26,68 €
16,15 €
Prihranek  10,53 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Opis: To večnamensko stensko stojalo za shranjevanje lahko uporabite ne samo za shranjevanje zobnih ščetk in zobne paste, ampak tudi za shranjevanje britvic, čistil za obraz, glavnikov, kozmetike in drugih kopalniških pripomočkov. Je odličen dodatek k vsaki kopalnici. To stensko držalo za prisesek za zobno ščetko brez udarcev lahko namestite na katero koli gladko čisto površino brez prahu, kot je ogledalo, steklo ali ploščica. Če ga pomotoma izgubite, ga lahko preprosto odstranite in znova namestite.
Izdelan je iz plastičnega materiala. Ta izdelek je primeren za dom, dom, spalnico, pisarno, kuhinjo itd. Ime izdelka: Material držala za zobno ščetko: plastika
Barva: modra, oranžna, siva Mere: 18 cm x 11 cm/7,09" x 4,33" (pribl.) Paket vsebuje: 1 držalo za zobno ščetko Obvestilo: Zaradi različnih nastavitev osvetlitve in zaslona se lahko barva artikla nekoliko razlikuje od slike. Dovolite majhne razlike v velikosti zaradi različnih ročnih meritev.
Opomba: Pozdravljeni, pri nakupu izdelkov bodite pozorni na naslov za dostavo. Če vaši podatki o prejemu (kot so: ime, ulica, hišna številka, zvonec/e-pošta brez imena itd. niso pravilni, naročilo ne bo pravilno dostavljeno.)
Cached: Mon, 06 May 2024 13:13:54 GMT