VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiStensko stikalo Smart Scene Sonoff R5

Stensko stikalo Smart Scene Sonoff R5

ID: 20628290
10,98 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 3 ponudbe od 12.55 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Stensko stikalo Smart Scene Sonoff R5

 

Stensko stikalo Smart Scene Sonoff R5

Poenostavite upravljanje pametnih naprav. Stensko stikalo Sonoff R5 je opremljeno s 6 gumbi, s funkcijo prehoda eWeLink-Remote pa vam omogoča daljinsko upravljanje naprav, dodanih v aplikacijo eWeLink. Njegov domet je do 90 m, podpira pa tudi 3 vrste sprožilnih akcij. Uporabite ga lahko za sprožitev posameznega dejanja ali celotne scene. Izdelek je zelo enostaven za namestitev, njegove gumbe pa lahko označite s priloženimi nalepkami.

Narejen za pametni dom

Preizkusite, kako preprosto in priročno je lahko upravljanje pametnega doma. Če svojih naprav v različnih prostorih ne želite upravljati prek aplikacije, lahko uporabite stikalo R5. Funkcija prehoda eWeLink-Remote vam omogoča lokalno upravljanje vaših pametnih naprav na razdalji do 90 metrov. Možno je tudi 2-smerno krmiljenje osvetlitve z dodatnim stikalom M5 (naprodaj posebej).

Še bolj priročno upravljanje

S samo pritiskom na gumb lahko prikličete pametno sceno, ustvarjeno prej z aplikacijo. Ko je internetna povezava na voljo, lahko z enim klikom prižgete vse luči v kuhinji ali ugasnete nočne lučke v spalnici. Poleg tega lahko eno eWeLink Remote prehodno napravo povežete s kar 8 napravami R5! To pomeni, da lahko uspešno uporabite več stikal za upravljanje ene svetilke.

Gumb pritisnite na 3 načine

Pridobite še več možnosti. Preklopne gumbe lahko pritisnete na 3 načine - razpoložljive možnosti so en klik, dvojni klik in dolg klik. Vsaka vrsta tiska lahko ustreza drugačnemu dejanju. En sam klik bo na primer prižgal vse luči v spalnici, dvojni klik bo prižgal le nočne lučke, dolg klik pa bo ugasnil vse luči. Izbira je vaša - možnosti so skoraj neskončne!

Enostavna namestitev - dolg čas delovanja

Naprava je izjemno enostavna za namestitev. Vse kar morate storiti je, da ga prilepite na steno s pomočjo lepilnih nalepk, ki jih najdete v paketu. Ni vam treba skrbeti za ožičenje! Stikalo lahko uporabljate tudi kot običajni daljinski upravljalnik in ga preprosto postavite na mizo ali polico. Še več, za napajanje naprave boste potrebovali le 2 bateriji CR2032, ki bosta zagotavljali čas delovanja do 2 leti.

Priloženih je 20 nalepk

Vas skrbi, da se ne boste spomnili, katerim napravam so dodeljeni določeni stikalni gumbi? Vas skrbi, da se boste zmešali? ne bodi! V kompletu najdeš 20 nalepk, s katerimi enostavno označiš funkcije določenih gumbov. Ustvarite svoje osebno stikalo, ga prilagodite svojim potrebam in uživajte v priročnem upravljanju pametnih naprav v vašem domu!

V škatli

  • stikalo R5
  • Montažni vijaki
  • Samolepilne nalepke
  • Nalepke za označevanje gumbov
  • Navodila za uporabo
Znamka Sonoff
Model R5
Število gumbov 6
Vir energije 2x 3V CR2032 baterija
Delovna temperatura 0°C-40°C
Material PC V0
Dimenzije 86 x 86 x 13,5 mm
barva siva
Cached: Sat, 27 Apr 2024 18:16:58 GMT