VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaOstali erotični pripomočki in dodatkiStimulacijski gel za ženske "HighOnLove" - 30ml (R93800)

Stimulacijski gel za ženske "HighOnLove" - 30ml (R93800)

ID: 20951112
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
44,95 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Diskretno.com
Na voljo še 1 ponudba od 68.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Neverjetno gladko in razkošno! Neverjetno gladek in razkošen HighOnLove® Stimulating O'Gel je zlitje naravnih sestavin z vrhunskim oljem konopljinih semen, zasnovanih tako, da naredita vsako drsenje in dotik bolj vznemirljiva, vaš vrhunec pa dvigneta na naslednjo

 

Neverjetno gladko in razkošno! Neverjetno gladek in razkošen HighOnLove® Stimulating O'Gel je zlitje naravnih sestavin z vrhunskim oljem konopljinih semen, zasnovanih tako, da naredita vsako drsenje in dotik bolj vznemirljiva, vaš vrhunec pa dvigneta na naslednjo raven. Ta mešanica na vodni osnovi je transformativna za tiste, ki doživljajo suhost nožnice, nelagodje ali zmanjšan libido. Premišljeno so ga ustvarile ženske. Izdelano v majhnih serijah, kar zagotavlja najvišjo kakovost.HighOnLove O Gel je zlitje vseh naravnih sestavin z oljem konopljinih semen vrhunskega razreda, ki daje ljubezni nov pomen. Pritisnite 1-2 kapljice na prst in neposredno vmasirajte na klitoris. Po 5 minutah dodajte še več, če želite. Ta gel se lahko uporablja za solo igro ali kot lubrikant za občutljivost. Sestavine: Glicerin, voda/voda/voda, propilen glikol, polikvaternij 7, polisorbat 80, L-arginin HCl, zrnca zrna/konopljino olje/olje semen konoplje (konopljino), hidroksietilceluloza, kalijev sorbat/kalijev sorbat, benzoat Natrij / natrijev benzoat, mente poivrée / olje poprove mete / Mentha piperita, paprika, vitamin E / vitamin E / tokoferil acetat. OPOZORILO: Ta izdelek ni priporočljiv za nosečnice ali ljudi s spolno prenosljivimi boleznimi, zlasti tiste z genitalnim herpesom. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo. Ta izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni.  
Cached: Fri, 03 May 2024 09:09:35 GMT