VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeIgre & SestavljankeStolp v ravnotežju, skupinska igra za otroke in odrasle (32 kosov)

Stolp v ravnotežju, skupinska igra za otroke in odrasle (32 kosov)

ID: 20840883
9,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: D4 WEB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Čas za igranje še nikoli ni bil tako zabaven. Igra stolp v ravnotežju je namenjena tako otrokom kot odraslim. Igrača je izdelana z varnostnimi standardi v mislih ter vzpodbuja ustvarjalnost. Na voljo sta dva načina igranja, ki prinašata razburljivo zabavo.

 

NAVDIH ZA OBLIKO JE TETRIS Igra je edinstveno oblikovana s 3D tetris kockami v živih barvah. - Pritegne pozornost otrok - Spodbudi domišljijo - Povečuje ustvarjalnost VAREN MATERIAL Naša zabavna igrača stolp v ravnotežju je izdelana iz okolju prijaznega ABS materiala, ki ni strupen, je brez okusa ter odporen na obrabo in padce. - Otrokom prijazna igrača - Gladke površine - Ne povzroča poškodb DVA NAČINA IGRANJA Izzivni način je namenjen za enega igralca, kjer je potrebno posamezne kose zlagati za podlago, tako otroci vadijo potrpežljivost, ravnotežje in vztrajnost. Drugi je zabaven način igre za dva igralca, kjer premešate 22 kart in po vrsti izvlečete naključno karto, nato pa sledite namigu za naslednjo potezo. PRENOSLJIVA IGRA TETRIS STOLP V RAVNOTEŽJU Igra je idealna za različne priložnosti, kot so pikniki, zabave, kampiranje itd. Lastnosti Velikost paketa: 23×8×8 cm Teža: 150 g Primerno za: 5+ let Igralci: 1-2 Paket vsebuje: 1× stolp v ravnotežju, skupinska igra za otroke in odrasle (32 kosov) Slike so simbolične
Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
5+
Število kosov v kompletu
32
Cached: Sun, 28 Apr 2024 13:04:34 GMT