Išči

STYLPRO glow ogledalo

ID: 20708619
46,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Rox d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
STYLPRO GLOW GO OGLEDALO

 

STYLPRO GLOW & GO ogledalo je odličen spremljevalec za ličenje, ki bo zadovoljil vaše potrebe, ne glede na to, ali se ličite doma ali ste na poti. Tukaj so njegove prednosti in lastnosti:

  • Nastavitve osvetlitve, ki jih je mogoče zatemniti: Ogledalo omogoča prilagajanje osvetlitve glede na vaše potrebe. S temi nastavitvami lahko dosežete popolno svetlobo za natančno ličenje.
  • Priročno stojalo za ogledalo: Ogledalo je opremljeno s priročnim stojalom, ki vam omogoča, da ga postavite na mizo ali omarico med ličenjem. To zagotavlja stabilno postavitev, medtem ko se ličite.
  • Polnjenje preko USB kabla: Za polnjenje ogledala lahko uporabite standardni USB kabel, kar pomeni, da ga lahko enostavno polnite preko računalnika, prenosnika ali drugih naprav s USB vhodom. To je izjemno priročno, saj vam ni treba skrbeti za iskanje ustrezne vrste baterij.
  • Baterija pri najsvetlejši nastavitvi zdrži 2 uri: Ogledalo je opremljeno z zmogljivo baterijo, ki vam omogoča do 2 uri uporabe pri najsvetlejši nastavitvi osvetlitve. To je dovolj časa za popolno ličenje, ne glede na to, kje se nahajate.
  • Tanek in lahek: Ogledalo je oblikovano tako, da je tanko in lahko, kar ga naredi prenosljivega in primernega za uporabo na poti. Lahko ga enostavno shranite v torbico ali kovček.
  • Primeren za potovanje: Zaradi svoje prenosljivosti in možnosti polnjenja preko USB kabla je STYLPRO GLOW & GO ogledalo odlična izbira za potovanja. Lahko ga vzamete s seboj kamorkoli greste, tako da boste vedno imeli popolno osvetlitev za ličenje.
  • Magnetni 10x dodatek za povečevalno ogledalo: Dodatek z 10-kratno povečavo je magnetni in se enostavno pritrdi na ogledalo. To je izjemno koristno za podrobnosti pri ličenju, kot so nanašanje maskare ali eyelinerja.

STYLPRO GLOW & GO ogledalo je torej vsestransko, priročno in funkcionalno orodje za vsako ljubiteljico ličil, ki želi imeti popolno osvetlitev kjerkoli in kadarkoli.

Tehnične podrobnosti
Funkcije ogledala
8x povečava
Vrsta ogledala
kozmetično
Cached: Wed, 01 May 2024 01:36:26 GMT