VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

STYLPRO kozmetični hladilnik 4L

ID: 20720750
82,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 6.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Rox d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
DALJŠA ŽIVLJENSKA DOBA PROIZVODOV

 

Predstavljamo vam STYLPRO kozmetični hladilnik, inovativno napravo, ki vam omogoča podaljšati življenjsko dobo vaših kozmetičnih izdelkov, zlasti organskih, ter ohraniti njihovo vrhunsko in optimalno svežino.

Z uporabo tega hladilnika lahko vse svoje kozmetične izdelke shranjujete na hladnem, kar ima več pozitivnih učinkov. Prvič, podaljšuje rok trajanja in konsistenco vaših izdelkov, saj hladno okolje upočasni razgradnjo sestavin. Hkrati pa tudi preprečuje rast mikroorganizmov, ki bi lahko poslabšali kakovost izdelkov.

Hlajenje kozmetičnih izdelkov ne le podaljšuje njihovo uporabnost, temveč tudi zmanjšuje možnost razvoja škodljivih bakterij. To pomeni, da bo vaša koža deležna čistejše in bolj sveže nege.

Ena izmed ključnih koristi je, da ohlajeni kozmetični izdelki pomirjajo kožo, zmanjšujejo vnetja in zožijo pore. Hkrati pa vam prinašajo bolj pomirjujoč občutek v primerjavi z izdelki, ki jih hranite na sobni temperaturi. Ta hladilnik je torej popoln način, da svoji koži zagotovite dodatno osvežujočo in pomirjujočo nego.

Za vse ljubitelje kozmetičnih izdelkov je STYLPRO kozmetični hladilnik nepogrešljiva naprava, ki bo ohranila vaše izdelke sveže, učinkovitejše ter vam ponudila boljšo nego in rezultate.

Cached: Fri, 31 May 2024 13:11:59 GMT