VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

STYLPRO obrazna savna - rose gold

ID: 20720753
57,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 5.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Rox d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
STYLPRO OBRAZNA SAVNA– FACE SPA 4V1 SAVNA

 

Ionska savna za obraz StylPro 4v1 vam omogoča, da dodate nekaj spa razvajanja v vašo vsakodnevno rutino. Ta naprava deluje na osnovi suhe ionske pare, ki je manj gosta kot para, ki jo proizvajajo tradicionalni parniki za obraz. S tem doseže globlje plasti kože in dodatno hidrira vašo kožo.

Naprava ponuja štiri različne funkcije za popolno doživetje spa užitka:

1. Savna za obraz: Postavite posodo za vodo, zavrtite stikalo v želeni položaj, in naprava bo začela oddajati paro po približno 1 minuti. Preden približate obraz napravi, preverite temperaturo pare s svojo roko, da preprečite morebitne opekline. Obraz naj bo od naprave oddaljen vsaj 25 cm. Paro usmerite proti vrhu brade, da zajame celoten obraz. Po uporabi napravo obvezno izklopite.

2. Ogrevanje brisač za obraz: Zasučite prednji del naprave v nasprotni smeri urinega kazalca, da odklenete glavo naprave za parjenje. Glavo odstranite in v ohišje naprave položite zloženo brisačo na predvideno mesto. Nato glavo znova namestite in zaklenite ter napravo vklopite. Nastavite želeno funkcijo ogrevanja brisač za obraz, pustite brisačo v napravi 2 minuti, da se segreje. Odklenite napravo, odstranite brisačo s kleščami ali pinceto in počakajte, da se dovolj ohladi, preden jo položite na obraz.

3. Aromaterapija: V merilno posodico dodajte nekaj kapljic eteričnega olja. Postavite razpršilnik v telo naprave za parjenje in ga zavrtite v zaklenjeni položaj. Počakajte, da se modra lučka okrog glavnega stikala prižge. Napravo držite 25 cm stran od nosnic, da uživate v aromaterapevtskih učinkih.

4. Vlažilec prostora: Napolnite posodico za vodo, obrnite glavno stikalo v želeni položaj, in naprava bo naslednjih 40 minut oddajala paro, ki bo navlažila zrak v prostoru.

Za čiščenje naprave upoštevajte navodila v uporabniškem priročniku. Uporabljajte jo previdno in ne čistite je z detergenti ali mili ter ne dodajajte tekočin neposredno na glavo naprave. S StylPro 4v1 ionsko savno za obraz lahko v svojo rutino vnesete občutek luksuznega spa doživetja.

Cached: Fri, 31 May 2024 06:00:51 GMT