VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaOstali erotični pripomočki in dodatkiSulley tekoči silikonski vibrirajoči metli enotibody fleksibilno USB

Sulley tekoči silikonski vibrirajoči metli enotibody fleksibilno USB

ID: 21078032
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
17,91 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 2 ponudbi od 27.66 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Pozdravljamo Sulleyja, novi Vibrator Uni-Body of Engily Ross.

Sulley je klasična vibrirajoča krogla, kar se tiče, podolgovata in kompaktna velikost za varno, udobno in prijetno uporabo, tako da jo uporabljate tam, kjer želite in kadar koli želite.

Toda kot vsak član Engily Rossa je tudi Sulley poseben v drugih pogledih. Ima 10 vibracijskih funkcij, ki jih lahko preprosto nadzirate s svojim nadzorom enega samega gumba. Ampak ne samo to, ampak ima poseben nasvet, z nekaj razcepov na straneh, da koncentrirajo vibracije, kjer želite.

Ta igrača pooseblja najvišjo kakovost po nepremagljivi ceni. Pripravljen s tekočim silikonom, njeno konstrukcijo unibodije, brez šivov ali tapasov, zagotavlja neprimerljivo izkušnjo. Poleg tega njegova visokokakovostna embalaža z UV učinkom ne samo ščiti izdelka, ampak tudi izboljša njeno privlačnost.

Zahvaljujoč tem materialom je Sulley nepremočljiv, dodatno mehko in njegovo telo je prožno. Priporočamo samo uporabo maziva na osnovi vode in da pred in po vsaki uporabi očistite igračo s toplo vodo in dobro čistilo za igrače, preverite blagovno znamko Nanami, da dokončate svoj užitek.

Značilnosti:

  • 10 vibracijskih funkcij
  • s posebnim nasvetom
  • Silikonska tekočina Uni-Body
  • fleksibilen
  • Enostavno za uporabo? Nadzor enojnega gumba
  • neprepustno
  • Popolni z USB

Cached: Mon, 20 May 2024 04:03:02 GMT