VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

SUP 22 SB VESLO LIMA TUFSKIN 2PCS 29MM S35

ID: 20602269
149,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 22.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: WASUP
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SUP 22 SB VESLO LIMA TUFSKIN 2PCS 29MM S35

 

Lima Tufskin S35 dvodelno veslo tehta 765g in ima 551cm2 površine. Dimenzija lopate 42x18,2cm. Tufskin je najcenejše Starboard veslo in predstavlja odličen družinski kompromis. Je nastavljivo in razstavljivo, da bo primerno za vse. Še vedno pa je odlično veslo, ki zadovolji tudi zahtevnejšega veslača.


Starboard izdeluje sup vesla za različne namene. Od osnovnega Tufskin vesla, pa do zmagovalnih tekmovalnih Lima vesel. Lima sup veslo v videu:



OBLIKA

  • Lima ima ožjo in daljšo lopato. Za vse, ki želijo supati več in hitreje. V karbonski različici jo uporabljajo tudi tekmovalci. Posebna oblika poskrbi, da je veslo v vodi vedno v pravi smeri in gre vsa moč naravnost v smer veslanja. Od leta 2021 imajo obliko Lima tudi najcenejša Starboard vesla - Tufskin.


MATERIJAL

  • Tufskin so nekoliko težja, a zelo trpežna vesla namenjena družinski zabavi v zalivu. Ima delno karbonsko palico in plastično veslo.


OBLIKA PALICE
  • Round 29mm - klasična okrogla palica.

 

NASTAVLJIVOST

  • Fiksna vesla se pri nas pripravijo po meri kupca. Je najlažje in najbolj učinkovito. Primarno namenjeno tekmovalcem oziroma resnim rekreativcem.
  • 2-delna vesla so tista, ki jim lahko zgoraj izvlečemo en del in s tem nastavljamo dolžino. Tako ne vzamejo veliko prostora in jih še vedno lahko uporabljajo veslači različnih velikosti.

PROŽNOST PALICE

  • S35  je manj prožna.


    Večja kot je lopata, večji odriv ima in več moči porabite za en zavesljaj. Večje ni nujno najboljše! Bolj kot sama velikost lopate, je za hitrost pomembna frekvenca zaveslajev. XS je namenjena otroškim rokam. S je res samo za drobne roke. Največ prodamo velikosti M in L. Odločite se glede na svojo velikost in moč.

    Starboardova vesla imajo sedaj dodano še kljukico, s katero boste iz vode spotoma lahko potegnili kako vrečko, ki jo je kak nemarnež zabrisal v vodo.

     

    Tehnične podrobnosti
    Vrsta opreme za vodni šport
    veslo
    Cached: Mon, 20 May 2024 03:06:25 GMT