Išči

Sup Pure4Fun Touring 350

ID: 20776111
649,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: BS CENTER d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sup Pure4Fun Touring 350

 

Opis izdelka:


SUP ima izpodrivni trup, ki je globok in koničast nos, ki reže valove, zaradi česar je ta deska (SUP) idealna za doseganje visokih hitrosti med veslanjem na deski. Deska za veslanje Touring Stand-Up Paddle je kot nalašč za SUP Touring, saj lahko ti SUPi gladko drsijo po gladki vodi z manjšim uporom.

Touring SUP je zaradi svoje velikosti popolna za tekmovalce začetnike, saj drsi po vodi in reže valove, tudi ko nehate čohati. Touring Stand-Up je idealen za napredne deskarje z veslom, saj imajo deske EVA protizdrsno prevleko za optimalen oprijem in udobje.


Deski SUP Touring priložena: napihljiva deska, luksuzni nahrbtnik, tlačilka z dvojnim delovanjem, komplet za popravilo, velika plavut, povodec in priročnik z jasnimi navodili.

Priložen je priročen nahrbtnik iz poliestra, ki je primeren za shranjevanje (izpraznjene) deske ter varnostna vrvica - surf-leash.


SUP ima že na sebi 2 D-obroča, na katera je mogoče pritrditi stol (stol ni priložen). Ta posebna napihljiva deska za veslanje stoje je ustvarjena iz plasti EVA s tkanimi vlakni, ki se povezujejo z zgornjim in spodnjim delom znotraj deske.

To tudi pomeni, da bo napihljivi SUP lažji od mnogih trdnih desk, saj je sestavljen večinoma iz zraka.


Tehnični podatki:

Debelina: 15cm

Dolžina: 350cm

Širina: 79cm

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Thu, 02 May 2024 02:10:39 GMT