VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeŠolske potrebščineŠolske torbeSUPERLIGHT 2 FACE PETIT Hello Beautiful 26235 - šolska torba

SUPERLIGHT 2 FACE PETIT Hello Beautiful 26235 - šolska torba

ID: 20547103
69,98 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Otrok se kmalu naveliča šolske torbe. Superlight 2 Face pa ima lahko kar dva obraza in tako z njim ne morete zgrešiti. Motiv Hello Beautiful 26235

 

SUPERLIGHT 2 FACE PETIT Hello Beautiful 26235

2 leti garancije!

Še lažja kot prejšnja leto.

Odlična lastnost šolske torbe Superlight 2 face je možnost spreminjanja izgleda. Na zadnji strani z zadrgo enostavno pripnete “pokrov” in voila, že je tu drug motiv. Torbe z dvojnim motivom imajo v imenu 2 Face!

Nahrbtnik je zasnovan posebej za otroke, ki obiskujejo prve razrede osnovne šole oziroma razrede prve triade. Posebnost najnovejših torb Targetovih serij Superlight je ta, da je mogoče poleg dolžine možno nastavljati naramnice na različno višino. Tako lahko položaj nahrbtnika nastavite na optimalno višino ne glede na velikost otroka. Pravzaprav je nastavljanje zelo lahko – pogledate v navodila in nastavite višino poravnano z oznako glede na velikost otroka.

Oznaka S je namenjena otrokom manjšim od 110 cm, oznaka M je namenjena otrokom velikosti med 110 in 125 cm, L je za višine od 125 do 140 cm, XL pa za otroke višje od 140 cm. Šolska torba bo tako vedno na pravi višini glede na velikost vašega otroka.

Ergonomsko trdo hrbtišče je izdatno oblazinjeno s Premium materiali in izdelano tako, da zrak kar najbolje kroži in preprečuje potenje. Oboje skupaj pomeni, da je nahrbtnik izredno udoben za nošenje.

Mnogi starši ob nakupu torbe poleti ne razmišljajo o zimi, a Target je. Ko so dnevi krajši je vsekakor pomembna vidljivost otroka v mraku. Zato ima šolska torba Superlight vgrajene refleksivne odsevnike z vseh strani. Otrok je zato bolje viden ne glede na to kako je obrnjen glede na avto.

Poleg trdega hrbtišča ima nahrbtnik telo trdo in trpežno tudi dno, ki je tudi dvignjeno, da torba ne prihaja v stik z umazanijo ali vodo na tleh. V notranjosti boste našli še dodatne predelke – organizatorje za lično in urejeno šolsko torbo.

Za udobno prenašanje šolske torbe pa je zgornji ročaj izdatno podložen.

Tehnične podrobnosti
Barva
več barv
Vrsta torbe/nahrbtnika
šolska torba
Cached: Sat, 27 Apr 2024 23:26:34 GMT