VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborSurefire Gaming Bora X1 stojalo za prenosni računalnik s funkcijo hlajenja nastavljiv po višini, nagibni

Surefire Gaming Bora X1 stojalo za prenosni računalnik s funkcijo hlajenja nastavljiv po višini, nagibni

ID: 20519553
53,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Conrad
Na voljo še 1 ponudba od 90.89 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Surefire Gaming Bora X1 stojalo za prenosni računalnik s funkcijo hlajenja nastavljiv po višini, nagibni,Barva proizvajalca,črna,Glasnost,38-48dBA (maks.),Material,plastika, kovina,318 mm,Mera, dolžina,54 mm,Mera, višina,428 mm,428 mm,Način hlajenja,Ventilator,Način hlajenja prenosnika,cooling pad,Teža,1195 g,Za prenosnike velikosti,43,2 cm (17'')

 

HLADILNA PODLOGA SUREFIRE BORA X1 Z NAČINI OSVETLJEVANJA RGBOptimalno hlajenje je ključni dejavnik pri igranju iger. Hladilnik za igralne prenosnike SureFire Bora X1 z RGB osvetlitvijo je primeren za prenosnike do 17 palcev in ohranja nizke temperature, medtem ko med dolgimi igrami tečete s polno hitrostjo.HLAJENJE ZA VEČJO ZMOGLJIVOSTPregrevanje je eden od glavnih vzrokov za težave z zmogljivostjo in okvare komponent v prenosnih računalnikih. S hladilnikom za igralni prenosni računalnik SureFire Bora X1 z RGB osvetlitvijo lahko ne samo povečate udobje pri igranju iger, ampak hkrati podaljšate življenjsko dobo svojega prenosnika.HLAJENJE V BARVI20 cm RGB ventilator z nastavljivo hitrostjo ponuja 6 načinov osvetlitve, tako da lahko prilagodite svoje okolje razpoloženju igre. Uporabite celoten spekter RGB v mavričnih barvah, vaši najljubši barvi ali barvi, ki ustreza vaši nastavitvi.HLAJENJE PLUS UDOBJEHladilnik je mogoče nastaviti na pet različnih kotov za optimalno udobje, nedrseča podlaga pa zagotavlja stabilno podlago v ključnih igralnih trenutkih. Z izbirnim držalom za mobilni telefon lahko nadzorujete svojo komunikacijo.Šest nastavljivih načinov osvetlitve RGB1 val (mavrične barve)2. RGB spekter (mavrične barve)3. impulz (mavrične barve)4 Utripa (modra)5. polna osvetlitev (zelena)6. Render (vijolična/zelena)Besedilo je strojno prevedeno.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Računalniški dodatki
stojalo za prenosnik
Cached: Sun, 05 May 2024 10:38:16 GMT