VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Sušilnik čevljev Deerma DEM-HX10W

ID: 20773668
56,88 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 5.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 65.86 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sušilnik čevljev Deerma DEM-HX10W

 

Zasnova v obliki črke U za izboljšano zmogljivost

Da bi čevlji služili dolgo časa, je potrebna ustrezna nega. V deževnem vremenu se čevlji zmočijo in posledično se material pokvari. V ta namen je Deerma razvila poseben sušilnik za čevlje. Medtem ko je prejšnji model omogočal sušenje samo enega para čevljev, je model HX10W zasnovan tako, da lahko sušite dva para čevljev hkrati in s tem prihranite svoj dragoceni čas.

Več kot sušilnik za čevlje

Ne samo da posuši premočene čevlje, ampak tudi poskrbi za zdravje vaših stopal, saj preprečuje širjenje bakterij. Vlaga, ki ostane v vaših čevljih, lahko povzroči razmnoževanje bakterij, zato jih sušilni stroj HX10W odstrani. Keramični generator ozona v napravi proizvaja veliko količino ozona, ki prodre v vsako vlakno čevlja, oksidira in razgradi dejavnik vonja ter zavira rast gliv. Temperatura med 30-55°C uniči 99,9 % bakterij, ne da bi poškodovala obutev. Poleg tega naprava greje čevlje in jim doda udobje v hladnih dneh.

Za vsako vrsto čevljev

Naprava ima 4 načine sušenja, tako da lahko posušite katero koli vrsto obutve. Standardni način bo posušil škornje ali zimske čevlje. Poseben način za usnjene čevlje jih bo temeljito posušil, ne da bi poškodoval material. Tretji način bo nežno posušil superge, zadnji, ozonsko sušenje, pa bo posušil na primer nogavice.

Temeljito posuši tudi visoke čevlje

Sušenje visokih čevljev, kot so škornji, je lahko nekoliko težavno. Da vam olajša delo, je DEM-HX10 opremljen s posebnim nosilcem, ki vam zagotavlja boljše ravnotežje in stabilnost. Zagotavljajo tudi, da enota učinkovito suši čevlje pri polni višini. Tako ste lahko prepričani, da bodo vaši čevlji popolnoma suhi.

Učinkovit in večnamenski

Drugi sušilniki čevljev ne sežejo tako globoko v notranjost čevlja in posušijo le majhen del čevlja. Deerma HX10W ima 27 cm dolgo cev, ki sega v notranjost vsakega čevlja in ga temeljito posuši. S to napravo lahko tudi sušite oblačila ali se znebite vlage iz večjih prostorov, kot je kuhinja ali dnevna soba.

Trojni zaščitni sistem

Temperatura sušilnega stroja je strogo nadzorovana z regulatorjem znotraj naprave. Poleg tega varovalka ščiti pred pregrevanjem, zaradi česar je varna za uporabo. Ko je sušenje končano, spodnji del lupine ohladimo, da zmanjšamo nevarnost opeklin in ohranimo varnost.

Znamka Deerma
Ime Sušilec čevljev
Model DEM-HX10W
Nazivna napetost 220-240V~50/60Hz
Nazivna moč 235 W
Velikost izdelka 211 x 117 x 280 mm
Utež 1,2 kg
Material ABS
barva Bela
Temperatura 30-55°C
Lastnosti Sušilnik, časovnik, dezodoracija, sterilizacija
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 27 Apr 2024 23:40:37 GMT