VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomŽarnice & sijalkeLED žarniceSvetilka za kampiranje UV Superfire T15, 350lm, USB

Svetilka za kampiranje UV Superfire T15, 350lm, USB

ID: 20655218
22,37 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 53.56 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Svetilka za kampiranje UV Superfire T15, 350lm, USB

 

Svetilka za kampiranje Supfire T15

Majhna in priročna svetilka za kampiranje Supfire T15 se bo izkazala v številnih aplikacijah – tako doma kot zunaj. S 5 načini osvetlitve ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Zaradi UV svetlobe bo ta praktična naprava vaš zanesljiv zaveznik v boju proti komarjem. Delovni čas približno 300 minut in magneti vgrajeni v podnožje so dodatne prednosti te edinstvene svetilke.

Zasije lahko točno tako, kot si želite

Naprava osvetljuje na več načinov in ponuja do 5 načinov delovanja. Popolna je kot svetilka zahvaljujoč sprednji svetilki z dosegom do 320 m. Zagotavlja močno, šibko ali stroboskopsko osvetlitev. T15 oddaja tudi enakomerno stransko svetlobo. To pa je lahko močno ali šibko. Vse to omogoča enostavno prilagajanje svetlobe vašim pričakovanjem.

Zmogljiva baterija - enostavno polnjenje

Svetilka ima vgrajeno baterijo 18650, ki zagotavlja do približno 300 minut delovanja z enim polnjenjem. Kako napolniti napravo? Preprosto je - samo ga priključite na vir napajanja z običajnim kablom USB. O stanju napolnjenosti vas obvešča barva lučke – rdeča pomeni, da se svetilka polni, modra pa, da je popolnoma napolnjena.

Vaše skrivno orožje proti komarjem

Naprava je opremljena z UV žarnico za učinkovito boj proti komarjem. Svetloba privlači žuželke, ki jih nato ubije v stiku z električnim omrežjem. Kot vidite, Supfire T15 ni le luč – je tudi vaše skrivno orožje v boju z nadležnim mrčesom! Zagotovo boste cenili njegove funkcije v dolgih poletnih večerih, ko komarji napadejo s podvojeno močjo.

Izjemno priročen za uporabo

S težo le 281 g je lučka izjemno kompaktna in priročna. Z lahkoto ga lahko uporabite kjer koli ga potrebujete. To olajšajo takšni elementi oblikovanja, kot je poseben kavelj, ki vam omogoča, da ga obesite na želeno mesto. Poleg tega vam magnetni elementi v podnožju svetilke omogočajo stabilno pritrditev na določene površine.

Uporabite ga lahko v številnih situacijah

Številne prednosti naprave vam omogočajo uspešno uporabo v različnih situacijah. Uporabna bo na primer kot vir svetlobe na kampiranju, praktična bralna svetilka, priročna svetilka in učinkovit repelent za mrčes v poletnih večerih, preživetih na balkonu, ob kresu ali ob vodi. Vi se odločite, kako boste uporabljali T15!

Znamka Supfire
Model T15
Izvor svetlobe LED
Svetlost do 500lm
Nazivna moč 5W
Runtime 4-8h
Material PC+ABS
Utež 281 g
Velikost 135 x 72 x 72 mm
Tehnične podrobnosti
Vrsta luči
LED
Cached: Sun, 05 May 2024 20:05:01 GMT